Anna Nilsson

Bättre sent än aldrig

Ja, jag skulle uppdaterat omedelbart efter läkarbesöket förra veckan. Men då det blev en längre dag på sjukhuset än planerat, med mindre svar än förväntat så kände jag inte för det. Helgen sedan har bara gått och nu är det fredag och vecka 37. Jag har mot alla odds tagit mig till fullgånget och det är stort för mig. Oss. Vad har hänt sedan sist då? Ja, vi har gått färdigt vecka 36 så det kommer en egen uppdatering om det, jag har haft babyshower, ingen är gladare än jag haha. Jo, släkt och vänner säkert som slipper ha mig frågandes. Jag har varit på SISTA besöket hos barnmorskan, förstå chocken, och jag har haft mitt sista planeringsmöte med läkaren på obstetrisk mottagning. Nu står allt klart.

Jag skall uppdatera under hela dagen för att ni skall återfå kontrollen på vad som händer. Fick mer än ett klagomål på babyshower, att jag avger tomma löften så har lovat att bättra mig på bloggen.
Ärligt talat så har jag inte ork till det jag vill. Återigen är allt väldigt skevt, rastlöshet blandas med trötthet och det slår aldrig jämnt ut.

Hur som helst var jag och hämtade ut ett nytt paket igår till M. En overall/åkpåse och den går att fästa i babyskyddet, vilket är super bra för då har man selen nära kroppen istället för utanpå.
Newbie återigen. Denna har jag köpt begagnad för 180kr, inklusive mössa och vantar. Det finns en grupp på facebook som heter Newbie ”vilda västern” eller något sådant, jag hänger med i deras budgivningar där och försöker prioritera och köpa sådant jag verkligen vill ha. Detta är en storlek 56 vilket är super för då kommer han åtminstone ta ut sin rätt under våren.

Image


 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats