Anna Nilsson

Första sommardagen, poolbad och restaurang

Första sommardagen

Men åååh, hur underbart väder hade vi inte igår?! Herregud, vi var ute verkligen hela dagen. Inte en lugn stund. Sol, bad och god mat, verkligen toppendag. Jag och T diskuterade det igår, det är fantastiskt hur positiv, pigg och glad man blir så fort det är så fint väder. Hela ens egen inställning förändras. Känns som hela livet varit och är totalt problemfritt. Haha, looove the sun maybe.

Vi åkte bort till min pappa direkt vid lunch-tid, där kan vi ha med oss Alexia och hon kan springa fritt. Vi är fortfarande lite oroliga och rädda sedan senaste anfallet, så vi fick tyvärr ställa in resan till Norrköping, vi kände inte för att behöva lämna henne själv. Även om min familj hade passat henne så tyckte vi inte det kändes helt okej. Vilket är super trist, då jag verkligen hade sett framemot Norrköping, träffa Meho och Nihada. Men vi bestämde att vi får ses antingen om de kommer ner eller om vi kör upp, men just 1-2 dagar efter att Alexia blev så pass sjuk kändes helt enkelt inte schysst. De förstod oss också, så det var inga problem. Hur som helst, så spenderade vi hela dagen där.

Poolbad

Sedan var det dags för hela familjen att inviga poolen detta året, och Pappa och Ulle hade ju köpt en helt underbar liten ”flyt-ring” till M som han kunde använda så att även han kunde få njuta av poolen, denna sommardag, det kommer kanske inte fler så det gäller att passa på. Han verkade faktiskt gilla det mer än vad jag kunde tro, han hatar ju att bada generellt så trodde inte att poolen skulle gå hem, men det gjorde det verkligen, haha. Har även en liten filmsnutt som skall sparas ”första badet”, haha. Det händer så mycket nu med M, hans utveckling går så snabbt framåt, det är helt otroligt. Om han ligger på rygg så är det nästan att han sätter sig upp, haha, han är extremt stark på så sätt, så han försöker verkligen i en ”sit-up” att komma upp.

Igår åt han även sin första ”middag”, inget mindre än Spagetti Bolognese, och det verkade han verkligen gilla, så han fick 1/2 portion och den slank ner direkt. Sedan lekte han en massa med morfar då, haha, de har ett alldeles eget band, M skrattar på ett sätt med honom som han inte gör med någon annan. De har verkligen skit kul tillsammans. Det är väldigt fint att se.

Restaurang besök

Sedan bestämde vi faktiskt oss för att gå och äta lite på tumanhand, så min mamma hämtade upp M, han var helt slut ändå, så han hade det bättre hemma hos henne medans vi åt. Sedan gick vi ner till Restaurang Schweiz, helt underbar mat har han. Alltså de plankorna han gör, den beasåsen allt är bara topp. Älskar den maten. Första gången säkert i hela mitt vuxna liv som jag äter upp en restaurang-portion, haha. Men det tog tid. Till det drack jag vin. Charlie var faktiskt också med och åt, men han gick hem ganska snabbt sedan, han var trött. Haha! T åt grillad kycklingfile, ååååh, det var också så gott verkligen. Sedan jobbar ju min duktiga och älskade lillasyster där, så servicen kan man ju inte heller göra annat än skryta om givetvis.

Nej, men det var faktiskt super trevligt. Vi satt kvar sedan och åt lite efterrätt och hade det gött. Efter 2h ungefär så begav vi oss tillbaka till min Mamma, sedan åkte vi hem och vi alla däckade direkt. Helt otroligt. Slut som artist. Det tar faktiskt oerhört på en att vara i solen en hel dag.

Idag då? Ja, idag blir det nog mest vardags-göra, vi skall bland annat åka till Babyproffsen då vår vagn har pajat, helt otroligt. Så fruktansvärt trist, jag upptäckte det tidigare förra veckan. Så fruktansvärt tråkigt. Vi får helt enkelt se vad dom säger ju, om det går att laga och så, men framförallt är det tråkigt. När man lagt så mycket pengar för att köpa sig en ordentlig och bra vagn, så är det trist att det går sönder endast efter 3 månader. Jag tycker verkligen att det är kasst.

Så vi får se vad som händer med vår partner in crime helt enkelt. Annars blir det nog en dag i sin enkelhet, inget avancerat.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ullie

    men åh va mysigt o härliga bilder. va mysigt ni hade det . håller tummarna stenhårt för massvis såna dagar vill ha massa värme o sol kram på dej

stats