Anna Nilsson

Hur jag blev av mina bristningar

⇒ DETTA ÄR INTE ETT SAMARBETE ⇐

Som lovat så kommer mina resultat bilder efter att ha använt RemeScar i 28 dagar. Och jag tycker verkligen att det har fungerat, de sa att man bör se resultat efter 28 dagar och sedan då även att man skall fortsätta behandlingen under 3 månaders tid. Så om två månader kommer jag inte ha en antydan till bristningar.

Detta är liksom ärliga bilder, skäms jag för före-bilden? Det gör jag verkligen. Jag tänker inte luras eller låtsas att detta inte har påverkat mig, jag grät. Jag grät. Jag hade fått en bristning under graviditeten och då grät jag också, (of course), jag tyckte det var jobbigt, fult och äckligt. Så känner jag. Jag kan inte se detta som något vackert på mig själv, jag kan inte känna mig som en tiger-mamma bärandes dessa bristningar. Det är inte för mig. Jag har sedan jag var 13-14 år älskat min mage och har älskat den fram tills M föddes. Men när jag möttes av dessa bristningar, lös hud och allmänt ”tjock-känsla” så blev jag uppriktigt deprimerad. Vi är alla olika. Likväl som jag hyser största respekt och kärlek till de som inte ser detta som något fult och äckligt, så önskar jag att ni respekterar och förstår min känsla. Jag menar inte att varje bild jag ser på en kvinna med bristningar äcklar mig då missförstår ni mig helt och hållet. Men för mig själv, NEJ, jag vill inte bära det. Jag vill inte ha dem. Nu är glad att de inte går att se längre, att de har försvunnit och att jag kan känna mig som mig själv igen.

Jag är verkligen nöjd med denna behandlingen och det har lättat lite på mina komplex, hehe, eller vad man nu skall kalla det. Jag är väl medveten om att det finns dem som med stolthet lever med sina bristningar och jag verkligen, VERKLIGEN, ser upp till de som kan leva med dem och bära de med huvudet högt. Detta är inte av någon form kritik, nedvärdering eller respektlöshet gentemot dessa kvinnor. Vi alla funkar olika. Några skulle säkert ”vandra över lik” för att bli av med dem, för några är det inte på något sätt ett problem överhuvudtaget.

Bilderna ni kommer se nedan har inte någon form av filter eller retuscheringar. Givetvis är det upp till er att tro vad ni vill, men jag tjänar inget på att lura er kring resultatet.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats