Anna Nilsson

Hur var min första arbetsvecka + längtan efter hus + vår dag i bilder

Första arbetsveckan

PUH! Ja, nu är första arbetsveckan avklarad. Det har varit en hektisk och stressig veckan men det är helt otroligt.. Helt otroligt vad jag saknat att få känna mig ”behövd” på ett professionellt plan. Jag älskar att få planera, arbeta och använda huvudet. Som ni säkert märkt har det påverkat bloggen en del och jag är ledsen för det, men det kommer antagligen ta lite tid för mig att balansera upp vardagen. Men jag försöker. Jag trivs verkligen med det jag gör och det passar mig verkligen helt perfekt. För er som missat så har jag fått en tjänst som mediestrateg för Mamsen & Mini. Jag ansvarar därför för samtliga av deras medier och marknadsföring. Helt fantastiskt roligt. Jag visste redan innan att denna tjänst skulle passa mig som handen i handsken och att få brinna för det man gör är få förunnat. Det känns som att arbeta med en hobby, det enda som saknas är teckenspråket sedan hade jag varit hemma, men det känner jag mig ändå. Jag är extremt nöjd med mina arbetsgivare också och för mig är det viktigt med god kommunikation och även att man trivs på ett personligt plan också. Jag ser framemot ett långsiktigt samarbete med Mamsen & Mini.

Jag skall som sagt även försöka få ihop balansen mellan min blogg och mitt arbete, försök bara ge mig lite tid. Ni finaste läsare. Det kommer eventuellt även ske en förändring vad gäller bloggen, men tills jag vet mer så vill jag inte skriva för mycket, men det kan komma till att bli att jag flyttar min underbara blogg för första gången. Kommer med mer information när jag själv tagit ett beslut.

Längtan efter hus

Idag har vi spenderat majoriteten av dagen i bilen, vi har kört runt och tittat på potentiella hus för oss i framtiden (en snar framtid), vi har besökt de områden där vi vill bo. Det är i nuläget 3 olika område vi hade kunnat tänka oss och vi har ÄNTLIGEN (inte en dag för tidigt) kommit överens om vart vi vill bo. Det blir alltså INTE höganäs. När vi väl satt och kollade igenom hemnet idag, besökte olika områden etc så stod det rätt klart vart vi vill bo. Det är en tid kvar tills vi är redo för husköp, men jag tror att vi firar vår nästa jul i ett hus. En stor dröm som kommer gå i uppfyllelse. Skall bli spännande när jag kan få dela detta mer med er. Hus vi tittar på, hur vi vill bo etc. Blir även ett nytt steg för bloggen.

Vår dag i bilder

Förutom bilkörande och hus-tittande så spenderade vi en stund av lunchen i Pålsjö skog, det är helt underbart att gå där. Vi lunchade tillsammans och gick långrunda med Alexia. M var nöjd i vagnen precis som vanligt OCH till det största.. JAG HAR BLIVIT MED KAMERA! Så den fick jag testa idag, har nu i åtanke att jag är helt ny på kamera och inte så kunnig ännu på det här med bilder och fokus, men är under upplärning. Vi har haft en helt underbar dag hela familjen, massa mys och sedan ikväll så kom mina underbara chefer förbi på besök. Super trevligt. De hade vägarna förbi och det är så kul att få träffa. Vi har verkligen en spännande tid framför oss, vilket innebär att ni kära läsare och potentiella kunder till Mamsen & Mini har det också.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Norahsmamma

    Underbart att du trivs så bra med bloggen, vi läsare finns kvar här när du hinner uppdatera. Spännande med ett bloggbyte (jag funderar ju själv på det) Skönt att ni är överens om vart ni vill bo…viktigt! Kram fina

stats