Anna Nilsson

Hyllning #2

Det är dags för ännu en hyllning. Denna gången går den till en av mina förebilder. En person jag säkert delar med så många andra.
Isabella Löwengrip. Den främsta anledningen till att jag ser henne som en förebild är att hon gått emot varenda fördom gentemot ADHD. Det var av den anledningen jag först föll för henne att hon sedan lyckats och galopperat i sin framgång det är bara ännu ett plus. Jag ser upp till henne, majoriteten av det hon står för och hennes värderingar. En person som jag mer än en gång per dag läser om och kring. Jag har givetvis även läst varenda bok i hennes namn och är även medlem i hennes facebook grupp. När jag var yngre såg jag specifikt upp till att hon gick sin egen väg. Varenda annan gick vänster och hon höger (inte politiskt menat), och jag såg upp till det. Jag kände att där är en person lik jag, hon bryr sig inte, hon gör det hon gör och med bravur dessutom.

Idag ser jag upp till hennes ekonomiska tänk, hennes framgång och det faktum att hon pratar om sin ADHD som en vän. Inte sjukdom. Hon är tydlig att hon bra dagar med sin ADHD, hon har så även dåliga. Men när hon förklarar kring diagnosen så är det i en negativ klang och det behövs. Jag fick min diagnos 1 månad innan jag fyllde 18 år och jag har sedan dess blivit införstådd med att man har en specifik syn på ADHD, du skall bete dig på ett visst sätt för att ha det och enligt många är ADHD att du är aggressiv, du kan inte sitta still, du kan inte si och inte så, men för mig stämmer det inte alls. Isabella beskriver sin ADHD som ett verktyg och det gillar jag.

Jag måste givetvis tipsa kring alla hennes böcker. Varenda en. ”Egoboost” läste jag ”försent”, jag skulle läst den 3-4 år innan jag gjorde det, men givetvis kunde jag ändå till viss del ta nytta av den. Hennes ”Babyboost” läste jag under graviditeten och hade verkligen stor nytta av den. Jag tyckte den hade hög igenkänningsfaktor, du kunde relatera, du blev lugn av att läsa. Hon precis som jag är rak och ärlig och förfinar inte verkligheten. Me like. Hennes ”Economista” är även den 10/10. Jag har skrivit ut en del av hennes sidor som jag tar del av i vissa sammanhang. Jag har byggt upp min egen budget delvis utifrån det hon har nämnt i boken och det är böcker jag är beredd att läsa mer än en gång. Kommer garanterat läsa ”babyboost” igen nästa graviditet. Jag följer givetivs även hennes blogg. Ni hittar den här!

För att komma till hennes böcker:

Egoboost

Babyboost

Economista

Förutom detta har Isabella Löwengrip en fantastisk smyckeskollektion, se nedan:

Inlägget innehåller affiliatelänkar

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats