Anna Nilsson

Hyllning #4

Denna hyllning går ut till en fantastiskt vacker kvinna jag följer dels i sociala medier, instagram ”nadjamayr” men även hennes blogg som ni finner på denna portalen under samma namn, men för direkt visning -> Nadja Mayr

Anledningen till att jag valt att hylla henne är givetvis många. Men skall försöka sammanfatta det i text. Hon tar fantastiska bilder som bidrar till en oerhörd inspiration, hon driver en blogg som blir som en ”handbok” för föräldrar. Hon ger tips kring hur man förbereder sitt barn för dagis, hon skriver om deras ”happy place” som är en plats på Gotland. Specifikt platsen på Gotland är en intressant läsning tycker jag då de valt att ta en risk och chansning men som bara slutat i sprudlande glädje och en plats för hennes dotter att skapa minnen.

Hon är mamma till Hollie, som är född 2016 och jag älskar att läsa kring deras utveckling, dels Hollies individuella utveckling men även de som föräldrar. För mig sticker specifikt denna bloggen ut och det blir inte ”som en i mängden”, jag tycker hon skriver på ett sätt som gör att man blir fäst vid hennes tankesätt och tillvägagångssätt.

Det kan ju också vara så att specifikt denna typ av hyllning ser man inte, man hyllar sällan de som det går bättre för. Men i sanningens namn så är Nadja någon jag kan se upp till ur ett ”professionellt” perspektiv. Hon har tagit sin blogg till en viss nivå, hon har utvecklat ett ”varumärke” med sin instagram och för mig är det något att se upp till och just precis, hylla.

Notis: Jag har frågat Nadja om hon var okej med publicering av hennes namn, blogg och instagram, Viktigt att visa respekt kring att alla inte alltid vill bli exponerade bara för att de arbetar med medier och bloggar. Så jag vill tacka dig, Nadja, för att jag fick lov att utbringa en ”skål” till dig och det du gör. 

Bara några av de fantastiska bilder man finner dels i hennes blogg, men även på instagram ”nadjamayr” ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats