Anna Nilsson

Hyllning #5

Hyllning #5 går faktiskt ut till min svägerska, Tess, Tessan eller Therese. Detta är en kärleksfull men blandad hyllning.

Jag har kommit Tess mycket närmre den senaste tiden, framförallt sedan M föddes. Vi har lärt känna varandra på ett nytt sätt. Jag har alltid sett upp till den person Tess varit och även är. Enda sedan jag träffade T som trettonåring. Hon besitter ett fruktansvärt driv, hög arbetsmoral, strävar efter ett ständigt utvecklande och sedan är hon oerhört kunnig och professionell.

Hon är en av de få som kan förstå vissa sidor jag har, specifikt kring ständigt utvecklande, många undrar liksom vad man håller på med, varför man inte bara läser något? Men när jag förklarar för Tess förstår hon. Det som jag tycker är skönt och oerhört lättande är hon inte endast svarar utifrån ett perspektiv. Hon svarar ärligt, rakt och professionellt. Hon kan ur sin arbetsroll råda och guida på ett visst sätt, men även ur ett vänskapligt perspektiv.

Jag ser upp till att hon har en sådan fruktansvärd målmedvetenhet, självsäkerhet och hennes starka personlighet. I hennes sällskap kan jag vara jag utan att vara ”för” social, utan att vara ”för” igång och utan att vara ”för” framåt. Det är en skön känsla.

Förutom detta tror jag det är få förunnat att man kan bygga/bilda en sådan relation med sin svägerska utifrån mina erfarenheter men, nä, jag älskar när Tess kommer förbi på en fika och vi får pratat om allt det inte speciellt många andra finner intressant.

Sedan är jag glad att M kommer kunna se upp till sin Faster och lyssna på råd, gällande allt absolut, men specifikt skola och jobb. Av den simpla anledningen att jag tycker att Tess är någon man blir inspirerad av, man blir energisk, man vill liksom utvecklas.

Förutom att M har en grym faster på alla sätt och vis sä är jag så tacksam att jag har en grym svägerska. ❤️

IMG_5089

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats