Anna Nilsson

Öppna förskolan

Ja, idag skulle vi inviga öppna förskolan tillsammans med ett helt gäng andra. Det var inte riktigt som förväntat. Stället i sig var hur trevligt som helst, fint på alla sätt och vis och framförallt stora lokaler. Men det fanns inget att ”göra” där än, det blev liksom fel. Vi diskuterade fram/tillbaka och beslutade oss istället för att gå en långpromenad och avsluta med lunch i Pålsjö. Tråkigt att det inte blev bättre, men det krävs mest troligt lite tid. Framåt hösten kommer öppna förskolan passa oss perfekt tror jag. Dock är majoriteten av de jag känner så pass nära i ålder med sina barn, så då kan vi underhålla varann under sommaren tills dess att de är redo för ÖF.

Det blev åtminstone en supertrevlig dag på alla sätt och vis. Vi spenderade nog framåt fyra timmar ute, sedan gick vi hem till mig, barnen fick umgås lite mer anpassat till sina åldrar. Sedan gav vi oss alla iväg till Väla. Så en låååååång, men super trevlig dag. Nu är vi helt slut. Jag är öm i knopp och kropp. Fick i alla fall köpt en solhatt till M idag, i och med att solen verkligen ”gassar” så vill jag gärna ha den istället för en rörig filt i huvudet.

Nu slår klockan strax halv 7 och jag hade utan tvivel kunnat lägga mig för natten, men nja, inte än, haha. Imorgon skall jag åtminstone på babycafe på eftermiddagen, så imorgon blir det en lugn och mysig förmiddag hemma. Babycafe varar heller inte så länge, utan det är 13:30-16:00 och ålder 0-1 år. Så det skall bli spännande att få testa.

Jag tycker verkligen det är fascinerande att få umgås med andra, specifikt de som har barn nära i ålder. Jag tycker att det är helt identiska i vissa saker men trots allt så kan man se personligheter. Jag tycker det är kul att få uppleva. Jag lär mig så mycket av andra mammor och jag hoppas vissa mammor lär sig av mig.

Resten av kvällen skall nu spenderas i lugnans ro.

Kram så länge,

Anna ♥

IMG_5449

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats