Anna Nilsson

Rättegången mot de föräldrar som har utövat grovt våld på sitt barn, i sitt hem i Kristianstad

Jag kan inte tänka mig att det inte finns någon som inte uppmärksammat detta. Det är ett tufft fall, det är mycket känslor och åsikter. Jag känner inte att jag vill driva detta vidare via min blogg då jag inte har tillräckligt med fakta för att skriva ett faktiskt omdöme och huruvida jag har en åsikt kring detta kan jag anse är irrelevant i ämnet.

Hur som helst umgås jag ju med ett par mammor och vi har följt detta slaviskt tillsammans via live:n som drivs av en journalist på kristianstadsbladet, vi läste igenom hela förundersökningen och sedan slog vi oss till ro och vittnade kring hela rättegången, Jag kommer nog göra detta alla dagar, rättegången bedöms pågå fram till 7:de Juni. Alltså cirkus en månad, nästa omgång live sker imorgon onsdag.

Hur som helst hade vi alltså en hel dag här igår med alla mammor, vår lilla 2:a men det gick hur bra som helst. Det var super mysigt. Uppskattar verkligen att kunna umgås så mycket med andra mammor och lära känna de och deras barn. Det är så oerhört givande, just dessa mammor jag funnit är utanför dessa jämförelse-ramar vilket bara är så skönt. Kräks när man bara träffas för att kunna fråga, vara för nyfiken och jämföra sina barn, det är ju så trist att lyssna på. Här bara hänger vi, hänger i massor.

Idag skall vi om ett par minuter bege oss till massage, baby-massage och BVC-besök. Efter detta skall vi ha grillkväll med barnen och mammorna ute hos Madde. Skall bli trevligt. Alltid massor av skratt i deras umgänge, haha, man är verkligen helt slut på kvällarna när man varit iväg med dem en hel dag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats