Anna Nilsson

Summering av helgen + bildbomb

Ja, jag är så sent på det och jag är ledsen för det. Ibland vill man bara inte, haha, då dyker man huvudet i sanden och poppar sedan upp det när det behagar en själv igen. Igår var det egentligen arbetsdag men jag tog dagen fritt så nu har hela tisdagen gått åt till en massa arbete, mail och uppdateringar på löpande band.

Hur som helst så har helgen och gårdagen varit fantastiskt. Jag har spenderat hela helgen i Höganäs, umgåtts med familj och vänner och bara njutit så det har varit underbart. T har ändå jobbat så då har jag passat på. Har inte tagit så mycket bilder denna helgen men det kommer en del.

Fredag (Midsommarafton): 

Ja, fredagen spenderades först hos min mamma med massa god mat, ja, alltså samma mat som övriga utav Sveriges högtider. Haha! Sill och potääääder. Nej, men ish. Jag hade bakat en tårta till efterrätt som blev en stor succe, recepetet hittar du här! Sedan myste vi där en stund innan vi begav oss bort till T’s vän och sambo, var där någon timme ungefär. Drack god dricka och flabbade skit, sedan skulle jag faktiskt vidare till min pappa och Ulle, de hade full partaj hos sig och jag kände att M hade vi nattat för natten hos Mamma och T skulle jobba så då ville jag vidare dit och fira lite midsommar med dom. Det var skit kul i alla fall och jag hade min älskade lillasyster med mig under kvällen.

Lördag:

Ja, på lördagen mös jag bara med M och för er som undrar, nej jag var inte bakis. Jag blir aldrig det i princip så det var inget som oroade mig och jag var hemma i god tid för att kunna hänga med lilleman under dagen. På kvällen hade jag och Lottis bestämt att vi skulle ut till Garage för en drink, bara umgås och ta lite kvalitetstid. Sagt och gjort. Jag nattade lilleman vid 21 sedan stack jag direkt till Lottis då hon har gångavstånd till Garage. Sedan stannade vid där till 00-00:30 ungefär sedan begav jag mig hem. Det var en riktigt trevlig kväll och som ”alltid” på Garage så stöter man på locals, så vi träffade en del höganäsare som man säger hej och hejdå till i princip. Det var riktigt goda drinkar, men det största problemet är att jag och Lottis bara pekade på någon annan som beställde en drink och sa ”en sådan vill vi ha” så vi vet fortfarande inte vad de heter. Men det var fruktansvärt gott.

Söndag:

Söndagen spenderades återigen i Höganäs, jag spenderade nästan hela dagen med Lottis och Minelle. Det var så länge sedan M och Minelle träffades (haha, det lider de nog inte av, vi vet) men vi kände i alla fall att det kunde vara mysigt, så vi umgicks mest med barnen sedan gick vi en långpromenad tillsammans. På kvällen slog jag mig till ro med min kära Mamma och M, vi mös i sängen bara kollade Wallander och åt godis.

Måndag: 

Ja, måndagen.. Spendera pengar dagen haha. Jag tog med mig Lottis, min mamma och mormor till Hyllinge och BabyV butiken. Det blev en dyr dag men dock fullt av vettiga saker. På BabyV så fyllde jag på M’s accessoar låda, haha. Han fick nya napphållare och dregglisar, givetvis från Elodie Details. Tycker de är så snygga, sedan fick han även en gå-stol/gung-stol för att han är trött på sin babysitter. Sedan på en butik som heter DollareStore som alltså är ett litet ”Ullared” köpte jag massor med saker till hemmet, städmedel etc sedan del till M. Så det var verkligen en bra dag, dyr haha, men bra.  M gillar verkligen den nya stolen men han är för kort för att liksom nå ner och använda leksakerna, haha, men det kommer ikapp honom fortare än man anar. På kvällen sedan var det dags att komma ikapp vardagen, så då hämtade T oss sedan åkte vi hem, käkade thaimat, mös en massa och fortsatte vårt serie-tittande. Haha, ingen bryter regeln om att kolla avsnitt utan den andre. ICKE!

Så att så har dagarna sett ut, inte allt för spännande, men kärleksfulla och välplanerade. Har haft det toppen verkligen, så nu är vi ikapp bloggmässigt och skall fortsätta arbetet under veckan.

Kram så länge,

Anna ♥

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats