Anna Nilsson

Tips på utflykt med småbarn

Äntligen finns tiden, lusten och möjligheten att göra ett blogginlägg.. Eller fler. Tänkte i alla fall inleda med min dag, den spenderades med the mamas på Hembygdsparken som ligger i Ängelholm, Skåne. Det var verkligen så fint där som jag kom ihåg det sedan jag var liten. Alla djur. Naturen. Allt var bara så mysigt.

De hade ett program för dagen med sång och uppträdanden, trevligt. Vi avvek lite och satte oss ifrån all ”publik” med våra filtar och picknick. Jag hade Alexia med mig och det var lite dåligt flyt att sitta precis vid hönorna, men det gick bra. Hon är trots allt oerhört duktig, klara en hel dag iväg och ute, massor med barn och alla djur runt omkring.

Jag hade gjort en egen liten matlåda till Alexia, hade med ett kycklingben, sedan givetvis mat till M och lite mat till mig. Idag testade M lite vattenmelon, haha ingen favorit alls. Han tog sig inte ens tid att faktiskt ”suga” på den.

Sedan åkte jag hem och har sedan dess suttit fast med plugg och massa studier. Helt otroligt. Är glad att jag gav mig in på detta igen, jag gillar att studera och lära mig nytt, men ibland känner jag bara stress.

Jag skall dock försöka återfå kontrollen kring bloggen och uppdatera så som tidigare, det har varit för dåligt med det. Imellanåt kompenserar jag dock upp med en live på instagram, så håll utkik så ni inte missar det.

Kram så länge,

Anna ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats