Anna Nilsson

Ut på äventyr

Ja, äntligen, skall jag få komma iväg till plantagen. M äter precis nu, sedan skall vi ge oss iväg. Förutom plantagen skall vi inom på Rusta. Jag har så mycket jag vill köpa till balkongen, enda anledningen till det egentligen är att det ger så mycket sommar känsla av att ha det fint därute. Lovar att visa i ett eget inlägg sedan vad jag har köpt.

Idag skall vi äntligen till BVC också och M’s status. Jag är ärligt talat helt ivrig att få veta hur lång han är nu och vad han väger. Vi har haft våra gissningar men nu tror jag snart att han blir en stadig medlem i 5-kilos klubben. Det hoppas jag i alla fall. Å andra sidan är ju både jag och T som en hobbit, så våra förväntningar på M är skyhöga. Måtte han leverera.

Och äntligen kommer det nya samarbeten. Jag har fått frågan hur jag har gått tillväga gällande samarbeten, men ärligt talat, är det mycket tack vare er. Att hamna på topplistan på vimedbarn.se och att ha så mycket läsare dagligen har verkligen kickat igång majoriteten av samarbeten. Tänkte däremot göra ett inlägg kring vad man skall tänka på när man går in i samarbete, det är inte riktigt som man tror alla gånger.

Här kommer lite inspiration till balkonger, hade gärna haft alla. ♥

blogg 18 blogg 19 blogg 20 blogg 21

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats