Anna Nilsson

Zombie mode on

Vaknade strax innan 05 av en ny mardröm, och då T har morgonvecka visste jag att jag inte skulle somna om. Gick därför upp istället. Har sedan synat natt gå till morgon. Först nu har det blivit ljust ute. Idag skall jag åka till Höganäs, det blir en mysdag utan dess like. Här skall de fortsätta renovera och jag vet att jag kommer inte stå ut med borrande ljud ekandes i varje rum. Rymmer därför till hemorten i hopp om lite sömn ytterligare. Igår fick jag äntligen (!) beställt nya adaptrar till vagnen. Hoppas bara de hinner komma också. Nu till ett annat tips.

Något jag finner fruktansvärt stökigt och lite ”fult” är när man har för mycket flaskor i duschen. För oss som har glasdörrar ser dessvärre alla gäster rakt in i duschen och jag vill därför gärna ha det organiserat. Dessa flaskor köpte jag på Clas Ohlson, för absolut ingen summa. Du hittar dem HÄÄÄR.

Image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats