Anna Nilsson

När kommer del 2 av min förlossningsberättelse?

Då är helgen snart slut (igen!), det är en form av hatkärlek. Älskar att ha en helt ny vecka framför mig med all världens möjligheter. Samtidigt innebär det mindre tid med T och där man får prioritera sina kvällskyssar de kvällar man inte hinner med något annat. Denna veckan skall jag ärligt talat lägga ned tid på bloggen. Som jag nämnde igår så är det lite samarbeten och sådant som skall bli klart.

Har eventuellt lite nya samarbeten på gång, just nu är det mycket som inriktar sig till föräldrar och barn, givetvis blir det så när jag själv är en nybliven mamma och företagen ser detta på min instagram etc. Finns säkert många som är lika lycklig som jag för det. Förutom detta blir det säkerligen nya promenader med nyfunna vänner. Onsdag skall även denna vecka spenderas i Höganäs. Vi trivs därute och jag längtar så till den dagen vi kan flytta tillbaka till hemstaden. Mest troligt blir det inte någon flytt innan vi kan köpa hus, men, man vet aldrig.

Nya BVC-besök denna vecka och förlossningsberättelse del 2 kommer denna vecka likaså. Är det något ni önskar läsa mer om så kan ni väl slänga en kommentar? Har ni frågor gällande något specifikt?

Nu 5 veckor in i mamma-livet så börjar man falla in i rollen på det viset att man blir mer bekväm, man har lite bättre koll, man är inte hälften så stissig och för mig är det en fröjd att kunna koppla ifrån alla ”måsten”. Jag blir en f*n så mycket bättre människa när jag inte behöver oroa mig. Som många redan vet är jag en person som tar åt mig allas känslor, allas obehag etc, jag vill finnas där för alla och tro mig, det har visat sig vara en förlust (för) många gånger.

Men, nu är det dags för en promenad bort till svärmor och farmor. Lite söndagsmys, boosta energi för veckan.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats