Anna Nilsson

Allt om mitt möte + att börja jobba igen

Som ni väntat, ni finaste läsare

Ja, jag var som sagt på möte i tisdags. Ett helt underbart möte. Med vem? Med absolut ingen mindre än grundaren och ägaren för Mamsen&Mini. Jag vet att ni sett mina inlägg här kring specifikt detta företaget, och jag fick äntligen träffa ägaren för det. Kristine. Vi satt och fikade och hade en hel del att prata om. JAG HAR BLIVIT ERBJUDEN EN TJÄNST INOM FÖRETAGET! Alltså, jag tror knappt det är sant än, men jag är så stolt. Så glad. Kristine hade redan bestämt sig innan vi träffades att det var mig hon ville ha inom företaget och jag kunde inte låta bli att känna sådan enorm stolthet att jag lyckats imponera på någon genom instagram, mail kontakt och ett ”jävlaranamma”.

Så vad kommer jag jobba med? Jo, jag kommer ansvara för Mamsen&Mini’s medier. Allting. Hela deras instagram, deras blogg, om man vill ha ett samarbete eller bli ambassadör för företaget så kommer man gå via mig längre fram. Tjänsten är redan påbörjad och nu är det inte lång tid kvar innan jag börjar min nya tjänst. Jag är så oerhört tacksam för denna chansen och möjligheten. Jag ser framemot ett långt samarbete med Kristine och Mamsen&Mini.

Bakom kulisserna så har jag kämpat så oerhört senaste 2 månaderna med att ro detta i hamn, jag har velat skriva så många gånger och bara få lite pepp haha, men nu tills sist så kan jag få skriva och säga att jag är så tacksam att detta lyckades. Att allt gick så som jag önskade.

Att börja jobba igen

Ja, specifikt denna tjänst gör att jag kan jobba hemifrån vilket inte är en långsiktig lösning, men det är absolut helt underbart att kunna arbeta så nu. Det ger mig möjlighet att dryga ut mamma-ledigheten, jag kan också vara hemma med M ännu längre. Drömmen. T var så fin och stolt när jag berättade för honom och han är mitt största stöd. Detta känns verkligen så bra och jag kommer schemalägga mitt arbete de dagar som T är ledig, så det känns helt underbart. Det kommer bli mycket jobb och därför skall jag även försöka köpa en ny dator, så snart jag kan, denna kommer inte palla trycket, misstänker jag.

Jag längtar efter att få känna att man betyder något, att man gör skillnad, att man behövs, på ett professionellt plan. Den känslan har jag inte haft sedan november förra året, så detta är så roligt. Jag har kämpat, längtat och nu.. Jag vill bara komma igång. Som jag skrev till Katrine tidigare idag, det kliar redan i fingrarna. Åh underbart är det ♥

Tack till er

Ett stort tack till er för att ni pushar, finns och för att ni läser. Jag vet att ni väntat så på detta inlägget, så jag hoppas verkligen inte att ni blir besvikna. Det känns så stort att få skriva detta till er. Jag vet att ni blir glada för min skull, för ni är världens bästa läsare.

In och följ deras instagram, så får ni hänga med mig på jobbet: ”mamsenmini”

IMG_1726

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats