Anna Nilsson

Mot alla odds

För er som följer mig eller känner mig vet att jag under en längre period haft problem med smärta vid höger revben. Jag sökte faktiskt hjälp mot detta för en tids sedan men fick då förklarat att det endast berodde på graviditeten, magkatarr etc, så jag skulle behandla det med novalucol. Däremot så har mina förvärkar fortsatt och efter att ha kämpat på hemma i flera timmar valde jag att åka in, DÅÅÅÅÅ fick jag äntligen förklarat varför jag får förvärkar såhär ”tidigt” och även varför jag har problem med höger sidan. Det visade sig att min höger njure har vidgat sig, och förklaringen hittills är oklar. Nu kommer de att överväga igångsättning vid vecka 37 om inte mina värden och min njure blir bättre tills dess.
Förutom detta har mitt HB-värde varit lågt under i stort sett hela graviditeten, så nu fick jag äntligen (?) dropp, monoferon.
Jag känner dock inte av det droppet än, det kommer mest troligt ta ytterligare en vecka men när det väl kickar in kommer jag förmodligen må lite bättre.

Det har varit en omtumlande graviditet, men det har också varit lärorikt för oss som par. Det har verkligen testat oss men nu hoppas vi att närmsta/sista tiden blir lugn och att vi kan finna lite ro och glädje, med allt vad det innebär. Jag är redo för bebis, men jag har också i bakhuvudet att bebis är nog inte lika redo som vi. Han behöver sin tid hos mamsen, på insidan, men sen så.. Då skall det njutas, bebismysa och bara vara. Jag längtar efter att få amma, låta kroppen återhämta sig och bli lite mer ”jag” igen.

Efter 3 dagar på förlossningen/BB är det skönt att vara hemma, höjdpunkten är givetvis att få sova med lilla Alexia. Henne saknar jag ju hundra gånger på en dag.
Det har inte funnits energi, lust eller tid att uppdatera bloggen. Jag har inte ens känt energi att fråga mina vänner hur de mår, men det är så det är. Jag känner att jag behöver göra dessa
prioriteringarna nu och det står jag för till 110%.

Jag som annars är en väldigt social, energisk och glad tjej kan väl känna att den sista tiden kantat av mig till mycket annat, men.. I’ll be back. Helt enkelt.

Jag kommer försöka hålla uppdateringar kontinuerliga och så intressanta jag kan, men de dagar det brister då är det så.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats