Anna Nilsson

Oönskade bristningar efter graviditeten?

Detta är inte ett samarbete!!!

Innan du kommenterar, har du lärt dig älska dina bristningar, trivs du med dem, känner dig som en stolt tigermamma eller vad man nu än känner så behöver jag inte en predikan i kommentarerna. Jag fick bristningar som jag INTE tänker leva med. Absolut inte. För mig är det en stor sorg, det är inte vackert, jag kan inte hylla det för det hade varit så fruktansvärt oärligt. Det finns bloggar som skriver saker som bara passar hos varenda individ, jag fungerar inte riktigt så, jag skriver ärligt och det kan ha sina nackdelar, men i’ll survive.

Jag använder i nuläget denna krämen och jag kommer ge er en före/efter bild, men inte innan 28 dagars användning. Det sägs att det kan ta upp till 28 dagar innan man ser skillnad, så den som lever får se. Denna kräm finns för beställning här!

Jag kan inte lova någon förändring, jag vet att det finns många som tipsar om ”bio-oil” och hurvida det är samma sak eller inte, det vågar jag inte svara på. Jag har dock valt denna, fick den av min bonus-mamma och hon rekommenderade denna.

 

blogg 16Inte min bild!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats