Anna Nilsson

Att få vara Anna och inte Mamma en helkväll

I lördags firade vi Lottis på restaurang Oasen. Det var verkligen både kul och förbaskat trevligt. Det behövdes. Jag bar alltså handväska istället för skötväska, gick med händerna fria istället för koppel eller vagn. Maten där var även den så förbaskat god.

Vi var en blandad skara och det blev snabbt mycket minnen som kom upp, skratt och glädjetårar. Haha, vilken resa vi alla gjort.
Att få prata och idag umgås med de som man har så många sjuka minnen med, det är verkligen så kul. Jag och Lottis levde ”life” för en afton, utan våra bebisar. De övriga har äldre barn, och några har inte barn alls så jag och Lottis gick hand i hand genom detta. För mig var det dock inga konstigheter. Ärligt talat så kände jag att för mig blev det värst när jag insåg att M somnat för natten och att jag inte kunde komma hem och bebismysa, då tyckte jag att det blev jobbigt.

För Lottis tror jag det var tvärtom, hon slappnade av när hon insåg att Minelle somnat. Åt även en god efterrätt, jag delade en toblerone-fondue med Frida. Väl värt. Allt som allt gick min kväll på 700kr exkl. taxi, det kan jag ändå tycka är rimligt. Åt god mat, efterrätt, 2 glas vin, 2 cider och 1 drink. Fullt rimligt.

Efter restaurangen gick vi vidare till Elite Hotel Mollberg och spenderade resterande kväll i den loungen, det var absolut i min smak, lite lugnare, lite mer på ”min” nivå. Både jag och Lottis diskuterade det innan vi gick, vi vill liksom inte festa och vi vill inte till något ställe som är helt trashy, så detta blev perfekt. ♥

Jag kan känna att det är viktigt att man gör sig bekväm med att ha egentid, det är ett sjukt underskattat ord. Jag behöver min egentid i form av salongen, utekväll med tjejerna där man inte super utan bara skrattar och möjligtvis dricker ett glas vin. Sedan kan jag även behöva egentid med M och det anser jag att vi har när vi är på massage, när vi leker i gymmet eller när vi matar.

Allt innehåller ett eget litet unikt ögonblick.

Kram,

Anna

IMG_5698

Jag drack en hallon-drink ish med någon havana club i, Lottis hade en passionfrukt. Verkligen super gott.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats