Anna Nilsson

D-vitaminet är kroppens lyckopiller

Idag var det promenad med mammorna, idag var vi 5 st och det var en ny tjej med i gänget. Sophie. Super trevlig. Amanda hade ordnat kanelbullar och vi spenderade förmiddagen i Pålsjö skog, picknick och fika. Hur mysigt som helst. Jag skulle egentligen ha ordnat mina inlägg tidigare idag, men M sov faktiskt från 00 igår till 09:20 idag så jag vaknade i lite panik kan man säga.

Det är verkligen guldvärt att spendera förmiddagen ute, frisk luft och en härlig promenad. Jag mår alltid så fantastiskt bra när jag kommer in från en sådan promenad. Inte bara för allt terapi-snack man hinner med, med mammorna. Men just att få komma hemifråm utan någon större ansträngning är bara toppen.

Efter promenaden tittade min bror förbi en snabb runda då han ger sig av nu för jobb, och kommer tyvärr inte hem innan den 18:de maj som planerna ser ut nu. Så oerhört trist, men vi är tacksamma att han hann inom så man får flabba lite och krama om honom. Skall se om vi kan prata lite i telefon när han är iväg. När han kommer hem nästa gång så har M blivit 3 månader, helt otroligt ju.

Nu under sen eftermiddagen är det tvätt på schemat och sedan bara hemma-mys, T skulle egentligen vara ledig imorgon men blev inringd så vi får försöka få ihop lite egentid ikväll istället. Imorgon skall jag ju egentligen tillbaka för min besiktning, är inte speciellt nervös men man vill ju gärna gå igenom fullt godkänd.

Imorgon skall även en tävling publiceras. Den kommer att publiceras 07:00 och kommer att publiceras både här och på instagram, däremot kommer tävlingen kräva engagemang via instagram. Så ni får vara beredda. Och läs gärna reglerna noga, duktig trist att snubbla på målsnöret.

Kram,

Anna

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats