Anna Nilsson

Frågestund

När man är i uppstarten av en blogg så är det alltid svårt att veta vad man skall skriva om, vad andra vill veta och vad som är intressant. Något sådant ligger i betraktarens ögon.
Jag kommer inte förfina min verklighet här inne på något vis, de dagar som är dåliga för mig kommer ni bli medvetna om och vice versa. Jag kommer heller inte komma med NY:s senaste mode för jag själv klär mig inte det (heads up!). Jag kommer absolut tipsa om det jag själv anser bekvämt, snyggt etc men taget ur en modetidning, inte min grej.
På sätt och vis är det spännande att starta bloggen när jag precis gått in i tredje trimestern, vecka 30 och skall kategoriseras som höggravid. Ack så vackert.
Hur som helst, denna dag skulle spenderas med en av mina nära vänner, men som jag sa tidigare så blir ni medvetna om när något är tungt. Jag hade mardröm om Sunny (vår hund som gick bort 1:a advent), det förstörde i stort sett hela dagen. Idag har ingenting varit roligt, spännande eller lustfyllt. Jag har bara velat dra täcket över huvudet och börja om imorgon igen, men det funkar ju inte heller givetivs.
Istället åkte vi iväg en runda, jag och T, blev införskaffat en gran och allt som behövs till. Sedan har kvällen spenderats hemma, hämtmat, inte bättre än så och tillräckligt med julmust för att tillfredställa strupen.
Mitt reflektionsinlägg kommer upp under morgondagen.
Men fram till dess vill jag lägga in utrymme för en frågestund.
Detta för att veta bättre vad ni vill läsa om etc.

Kram, Anna

 

Image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats