Anna Nilsson

Gårdagens besök hos BVC, dagens planer och helgens utflykt

Hej alla fina. ♥

Igår hade vi alltså besök på BVC, haha, jag trodde det var idag så blev ju sjukt stressigt igår allting och jag ville egentligen inte gå på det besöket själv, för jag blir så otroligt ledsen när M skall få vaccin. Jag vet faktiskt inte varför jag själv reagerar så starkt, men jag börjar ärligt talat gråta innan han ens fått vaccinet, så jag tycker det är skit tufft. Men eftersom jag rört ihop dagar och tider så fick jag gå själv och det gick absolut bra. Hade vattentät mascara på, dagen till ära och M var som vanligt super duktig.

M’s status:
Vikt: 8,6kg
Längd: 68cm

Vi pratade lite allmänt, kollade vikt och längd etc sedan var det bara vaccinet kvar. Efter det åkte vi direkt hem. Sedan kom svärmor hit framåt kvällen, det var länge sedan hon var här och hon kom absolut på rätt dag. Nästan konstant efter det att vi kom hem så var M ledsen, så det var skönt att ha någon här då som kan hjälpa till. Igår hände det inte mycket mer faktiskt, jag kände att M var på dåligt humör och ledsen så ville lägga all fokus ditåt. Så på kvällen sedan blev det bara god mat och mys, tog även tag i lite jobb-mail så jag fick städat upp.

Jag är mega pedant med min egen mail, haha, den är sinnes. Går man in på min mail kan man snabbt tro att jag har extrema kontrollbehov. Allt är noga organiserat i sina egna mappar, skräppost etc har jag ställt in så den töms automatiskt varannan dag och sedan har jag alltid ny tömt, raderat och städat därinne. Det bottnar också mycket i att jag vill ha koll på vad som kommer in, jag vill inte missa viktiga mail och så heller, så det är mitt lilla skötebarn haha.

Idag blir M 5 månader, tack och lov verkar han ännu inte påverkad av sprutan heller. Hittills ingen feber eller så, så jag hoppas få ihop månadsfotograferingen idag, har dock inte kommit på vad jag vill göra denna gången. Förra gången var det ju massa pussmunnar och sådant gos, men denna gången vill jag ha något nytt, så jag måste fila på den tanken lite. Jag har förutom det massa vardags-göra på schemat då vi till helgen skall åka till Norrköping. Min svärfar bor där och han fyller även 70 år denna helgen, så vi skall åka upp på balkan-fest och bara mysa och umgås en massa med T’s andra del av familjen. Hoppas även att jag skall få veta lite mer kring vart T har växt upp och se de städer vi så ofta pratar om.

Idag håller de även på att montera nya säkerhetsdörrar i våra lägenheter, alltså dör så jobbigt ljud. Det är så irriterande, och snart om en timmes tid skall de montera i vår lägenhet och det tar ungefär 2h så då kommer jag antagligen bege mig rätt upp på promenad, för det kommer inte gå att stå ut med ljuden här hemma, jag kommer få totalt frispel alltså. Jag hade egentligen velat åka ut till Höganäs, saknar Lottis och Minelle oerhört mycket, men vi får se om vi kan få ihop något antingen innan vi åker eller när vi kommit hem igen. Tiden går så snabbt och jag ser ganska ofta tillbaka på bilder från när de var bebisar, haha, alltså små små.. De var så söta!! Första mötet var så himla unikt på något vis.

IMG_5071

Syns ju inte alls att M hade gulsot? Haha, stackaren framstår ju som helt rödbränd jämfört med Minelle. Våra små fisar. ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats