Anna Nilsson

Hyllning #7 går till Caroline Cyren

Ja, jag kommer forsätta med hyllning för jag tycker det är fantastiskt att kunna hylla andra. Denna gången är det ingen mindre än « Caroline Cyren »

Anledningen till att specifikt Caroline blir hyllad är för att hon lagt upp ett fantastiskt inlägg på instagram som jag blev så inspirerad utav och det är alltså detta:

Graviditet, du är det bästa jag vet, samt det värsta jag vet.

Jag har genomgått både naturliga vägen att föda barn samt planerat kejsarsnitt. Kejsarsnitt var utan tvekan det bästa jag upplevt. När man har kontroll över sin kropp, du vet vilken dag du blir mamma, vilken dag ditt barn föds. Kontrollbehovet kopplas på tillsammans med ett partnerships: kontrollbehov, man vill veta köerna genom Tingstadstunneln. Jag anser att varje kvinna borde få rättighet att bestämma själv. Trots allt kommer majoriteten välja att föda vaginalt men vad händer med gruppen tjejer som är livrädda? Den gruppen tjejer som faktiskt avstår ifrån barn pga skräck. Låt oss göra ett val. Man måste gå igenom tunga samtal med psykologer och lägga vitlöksklyftorna under ögonen för att framstå som trovärdiga.

Denna text berörde verkligen mig. Trots att min förlossning är det häftigaste jag gjort och hur mycket jag än längtar tills nästa så har Caroline verkligen så rätt i det hon har skrivit ovan. Det finns en grupp som inte upplever förlossningen på det sätt andra gör och det är så viktigt att våga lyfta. Jag älskar människor som visar äkthet, styrka och vågar stå upp den ”tysta” gruppen. Förutom detta är Caroline givetvis också fruktansvärt vacker vilket inte gör faktumet svårare att vilja följa hennes medier. Om du inte redan följer henne på instagram där hon går under ”carolinecyren” så gör det eller läs hennes blogg som är länkad i början av inlägget.

IMG_0927

Kram så länge,

Anna ♥

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats