Anna Nilsson

Investera i sig själv del 2

Förra veckan skrev jag att jag hade gjort vissa investeringar i mig själv, nu skall jag skriva kring del 2.
Vill du läsa det inlägget från förra veckan « Tryck då här! »

Jag är en person som gillar att ha kontroll, en riktig lapplisa. Jag vill ha allt nedskrivet så jag kan ha kontroll på tider och
dylikt. Allt finns för tillfället i 3 olika böcker, varav två är olika typer av kalendrar. Sedan har jag även allt i telefonen ALLTID, haha.
Hopplöst. Så M’s framsteg etc är ifyllt i telefonen, alla tider är skrivna i en kalender och allt som kretsar kring bloggen i en kalender, sedan
har jag en privat dagbok där jag skriver ned känslor etc, haha, vi alla inser att detta inte är hållbart.

Därför har jag bestämt mig för att börja med BUJU, dvs, bullet journal. Vill du veta mer detaljerat kring detta
så hänvisar jag dig hit!

Detta kommer bli min frizon utanför bloggen, samarbeten skall planeras, M’s framsteg skall fyllas i. Dagarna och to-do-list skall få eget utrymme. Alltså ser så mycket framemot att börja detta projekt. Kommer eventuellt finna lite stund imorgon att starta upp, beroende på om jag pluggat klart eller inte, men annars så. Det skall bli super kul. Ni kommer få följa med mig på resan, startar en ny kategori nu som kommer heta BUJU, så kan ni alltid kika in där för inspo eller kolla hur jag har gjort. ♥

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats