Anna Nilsson

Hur var era barn när de hade tänder på gång? + Inlägg om att investera i sig själv

God eftermiddag.

Alltså, tillbaka till bloggen. Min helg har inte varit speciellt mysig eller rolig, så en sådan fantastisk uppdatering får ni alltså inte. Helgen började med att M var febrig och generellt missnöjd och det har inte lugnat sig heller. Det är alvedon, tröst och ett EVIGT J*VLA GUNGANDE som gäller. Inga rosa moln, haha. Tur och bra nog så sover han som bäst när vi går våra långpromenader så det har fått fortsätta som vanligt. Vi har varit i kontakt med BVC och hon misstänker att det är tänder som ställer till det, så ni som har barn (HEEELP ME), hur var era barn när de hade tänder på gång? Förändrades de? På M kan man alltså inte se några tänder eller så, så jag vet inte vad jag tror! Såhär ser det ut just nu:

 1. Han har sämre aptit, knappt någon alls
 2. Febrig
 3. Trött men vägrar sova
 4. Sover kanske 4-5h i sträck på natten just nu
 5. Gnällig konstant, i omgångar otröstlig

Om någon har bättre tips än alvedon så dela gärna med er, känner att jag är öppen för förslag i nuläget, hehe. Hur som helst, det var egentligen inte vad dagens inlägg skulle handla om. I alla fall så ville jag skriva om att investera i sig själv. På det viset har jag haft en grym vecka, jag har faktiskt prioriterat mig själv kanske första gången sedan jag fick veta att jag var gravid. All annan tid och money har gått till M. Så denna vecka har jag lagt mina pengar på saker till mig själv som jag länge velat och funderat över. En av dessa är alltså ett kostprogram. Varför har jag köpt ett kostprogram?! Jo, sanningen är den att jag har inga problem med vikten eller övervikt etc, utan jag har problem med att äta. Jag har alltid haft det och vill komma ifrån det. Har märkt att jag ständigt är trött och har dåliga värden varenda gång jag kommer till läkaren. Förra veckan fick jag faktiskt gå på ett akut läkarbesök pga att jag fått något som heter ”Tietzes syndrom”, alltså inflammation i revben och brosk. Min bröstkorg på vänster sida svullande upp och bildade ”knutor” i bröstbenet, man blir ju lite orolig och det är alltså en inflammation. Den är totalt ofarlig, heller inte kronisk men det kan ta månader-1,5 år innan det läker ut. När jag fick den inflammationen så kände jag bara ”suck” och jag tog tid att fundera över detta på kvällen och känner faktiskt att det kan bottna delvis i att jag har så dålig aptit, ärligt talat en generell dålig hälsa.

Jag känner att sedan M kom så vill jag må bra, för hans skull men även för min egen givetvis. Men nu om någon gång så känner jag att det är viktigt. Därför kontaktade jag en PT som många av er redan vet vem är. Det är via Malin Björk, jag har köpt kostprogram. Och jag kommer att börja med det idag. Rom byggdes inte på en dag så jag kommer ta detta i min takt för att lyckas på bästa sätt. Målet är alltså att få tillbaka en aptit, dricka mer vatten och äta bättre med mer regelbundna tider. Målet är inte att väga mindre, bli skinny eller bygga muskler för den delen. Utan detta är strikt bara för att jag förhoppningsvis skall må bättre med tiden, få mer energi och känna mig fräschare.

Jag har ärligt talat alltid tyckt att det varit dyrt och inte känt att jag vill investera mina pengar i sådant, men samtidigt kände jag att det handlar om ett par hundra som jag annars lagt på ”ingenting”. Detta är en investering i mig själv. De andra sakerna jag investerat i kommer i ett annat inlägg.

Kram så länge,

Anna ♥

 

IMG_1058

Detta är alltså första sidan utav 30. Ni kan läsa mer på hennes sida om ni är intresserade, Malin Björk ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Angelica

  Noomi har fått 6 tänder & håller på att få sin 7e nu:) Alvedon & mam’s tandsprickningssalva som finna på Apoteket har varit vår räddning:) skulle nog inte ha klarat oss utan den?? För alltid efter jag smort den så har hon kommit till ro & kunnat sova:)

  1. jrtanna

   Tack fina Angelica för din kommentar <3 Känner du igen symptomen? Funderar absolut på att åka och köpa den salvan då så man får lite ro! Jisses! Kram!

   1. Angelica

    Jag känner igen symptomen. Främst dedär med att vara trött & inte vilja sova. Hon kan sova själv en liten stund men sen vill hon gärna vara nära hela natten lång. Sen märker jag även skillnad på hennes mage, hon bajsar mycket mycket mer när tänderna spökar??

 2. Lisette

  Min son håller just nu på att få TRE tänder på samma gång… men kör alvedon till kvällsgröten sen har han en smaknapp som jag lägger i frusen mango i så får han tugga på det 🙂 känns som det hjälper lite 🙂

  1. jrtanna

   Åh, fina Lisette. Tack för din kommentar. Hur gammal är din son? Lät ju som ett super tips. Kram och stort tack!!

stats