Anna Nilsson

Kyrkans timme och sångstund

Det blev aldrig uppdatering igår för vi gav oss iväg för glass och häng med mina föräldrar.

Hur som helst så gick vi på babycafe i kyrkan igår. Det var super trevligt. Jag gick med Amanda så vi kände ju varann sedan innan, men de var fyra nya mammor och barn där. Så det var trevligt med nya ansikten och givetvis även kul att få se barn i samma åldrar, men så skilda personligheter. Först umgicks vi mammor och barn en stund sedan var dags för sångstund, jag trodde inte att M skulle vara i ålder för att få ut något av det, men trots allt så får ju barn nya intryck av detta och efteråt somnade alla bebisar.

Jag tyckte sångstunden var mysig för det blev direkt kontakt mellan mig och M och man lägger liksom telefonen åt sidan och vi fokuserar bara på varandra. Under denna lilla timme så bygger man oerhört mycket på relationen så jag tyckte verkligen att det var mysigt och givande på alla vis. Jag blir verkligen fascinerad att bebisarna kan vara så nära i ålder men redan visa sina egna personligheter. M är helt klart en himla lugn kille, haha, sover han inte så är han bara med i bakgrunden. Inte samma individ som jag och T var som små. Han är mer bara ”med”. Haha, så mysig och lugn men jag blir lite förvånad, haha, jag trodde han skulle vara mer ”all over the place”, givetvis är M endast 3 månader väldigt snart, och det kan ju absolut förändras drastiskt men hur som helst så tycker jag det är kul att följa utvecklingen.

Efter sångstunden så åkte vi hem, T hade varit och hämtat super god mat till oss så vi bara mös en massa, sedan gav vi oss ut på balkongen för lite häng och lappa sol. Fånga upp all D-vitamin man hinner få serverat. När vi satt därute blev jag så fruktansvärt sugen på glass, så vi bestämde oss för att åka iväg, vi körde faktiskt till höganäs så vi kunde släppa Alexia i hundhägnet. Längtar tills M kan liksom vara ”med”, smaka på glassen och busa lite på en lekplats eller så, men det var mysigt att komma iväg lite med T också. Hans enda lediga dag denna veckan, så tråkigt för vi hinner knappt ses i nuläget, sedan när han väl kommer hem på kvällarna så har jag hundra saker att göra, sedan nattar jag M och lägger mig för att klara morgondagen. Men sedan är denna månaden givetvis extra stressig med alla event och måsten, när det lugnar sig i sommar får vi kappa igen tiden.

Vi avslutade kvällen hos Mamma för en ”flabb java” och då tog Mamma fram gamla bilder och hennes förlossningsjournal etc. Alltså när jag var lika gammal som M är nu så vägde jag 5,3kg och M väger alltså 6,5kg ish. Haha! Och då var jag ändå tjock som liten. Men jag vet inte vad M hade varit utan sina kinder haha, de är ju halva vikten kan man säga.

Idag har jag även lagt ihop allt inför Aftonbladet, så får se om det blir nöjda med resultatet så vi kan få ett publiceringsdatum. Vet att många väntar spänt, likt jag själv. Förutom detta har jag fått mycket frågor kring mina fransar, så jag vet inte om ni är intresserade av ett inlägg/vlogg kring mina fransar? Vilket jag använder, hur jag sätter på det etc? Kommentera i sådana fall nedan.

Nu har jag precis fått i mig min första kopp för dagen, alla ”måsten” på listan är avklarade och M har badat idag. Alltså M är liksom ”okej” med att bada, men han varken hatar eller älskar det. Hur är era bebisar/eller var som yngre? Trivdes de i badet, om inte, hur gjorde ni för att förbättra upplevelsen?

Ikväll jag skall bort till Madde en runda, tillsammans med Amanda. Lite kvällshäng mitt i veckan det är underskattat.

Nedan finner ni lite bilder från gårdagen.

Kram så länge,

Anna

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats