Anna Nilsson

Mys i mängder

Godmorgon! Idag har vi fått spendera hela förmiddagen tillsammans, så otroligt mysigt. Inga måsten denna morgon, ingen stress. Bara mys i mammas famn. Alexia ligger i knäet och M är i famnen.

Jag har börjat vakna runt 07-08 alltså innan M. Vilket ärligt talat bara är skönt. Det ger mig lite egentid på morgonen, så idag fick jag (äntligen!) i mig lite god frukost. Sitter nu med kaffe-koppen och har i princip gått igenom varenda bild på min Pinterest. Idag skall jag lägga ut kläder till försäljning, allt det som M växt ur. Har sparat samtliga av hans första kläder men resten skall säljas. Skall nytt in måste gammalt ut, var det en klok kvinna som sade.

I eftermiddag skall vi eventuellt ta oss bort på lite babycafe, förutsatt att vi faktiskt orkar. Jag är så seg idag. Det är jag endast för att jag hunnit känna efter denna morgon. Annars har jag gjort 7 projekt vid denna tiden.

Men det är samtidigt skönt att få ta det lugnt. Bara tanken på hur mycket jag skall göra inför M ’S namngivning ger mig huvudvärk, haha suck.

Kram så länge, 

Anna

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats