Anna Nilsson

Min första bebis den fyrbenta

Idag är det Alexias dag. Jag har alltid sett hennes födelsedag som en stor grej och huruvida hon förstår att det är hennes födelsedag eller inte är irrelevant. Vi firar den och jag har alltid firat den med en årsfotografering. Blir så även detta året. Nu i eftermiddag går vi bort till djurriket/djuraffären sä Alexia själv kan välja godis hon vill ha med hem, sedan blir det den traditionella leverpastejs tårtan med ett sifferljus.

Hon är mamma så lojal och ibland är hon min räddning. Spelar ingen roll vilken tid på dygnet, blir jag ledsen är hon där för att ”tvätta” bort tårarna. Jag är den enda som får sätta på hennes kopplet. Jag minns när jag köpte henne, jag hade valt en annan valp först, men Alexia var den enda som inte kom fram när man kom in i huset. Hon var inte intresserad alls. Hon var mullig. Hon var liksom ”cool”, jag kände bara att nej, henne ville jag ha.

Aleixas första år var hon sjuk, hela tiden, det fanns kanske en veckas uppehåll mellan tillfällena. Och det var tufft, minst sagt, dyrt än värre men samtidigt är man införstådd att det behövs i perioder mer än att bara mata, mysa och rasta. Veterinärskostnaderna är vedervärdiga men det är ju min familj.

Jag är tacksam alexia för så mycket, faktiskt, jag tror inte man som icke hundägare förstår vad jag pratar om. Men din hund. Förutsatt att du ger ditt djur vad du kan så är det få djur som inte ger det tillbaka. Alexia är världens finaste, perioder störigaste men min familj skulle inte vara enad utan henne. Mammas ♥

 

IMG_5041

Här fyllde Alexia 4 år

IMG_5042

Här fyllde hon 3 år

IMG_5043

Och tidigaste 2 år

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats