Anna Nilsson

New nails

Jaha, då var denna måndag avklarad. Har hunnit med mer än planerat. Verkligen en bra, givande och härlig dag. Vi startade som sagt dagen med en långpromenad med the mamas. Idag var det två nya med, super trevligt. Också kul att våran grupp har utvecklats.

Efter det åkte jag ut till Höganäs. Fikade med Mamma och Mirmir, sedan fikade vi (igen!) hos Annika och Linnea. Kanske tur att jag gick promenaden först så att jag var berättigad fikan.

Efter det åkte jag till mina saknade Lottis och Minelle, dessvärre ingen lång stund men det räcker en hel vecka framöver. Minelle somnade sä gott hos mig, min fis som jag saknat henne.

Sedan var det dags för kvalitetstid med Linnea på salongen. Det är så sjukt att se henne utvecklas. Hon är så duktig. Idag gjorde vi franska ombre, hon är verkligen riktigt duktig och snabblärd. Jag är liksom hennes 5:e kund och det kunde man inte trott.

Nu är vi duktigt slut och imorgon har vi återigen nya projekt, skall bli superkul. Jag får fortfarande respons på vloggen och hur kul är det inte att det blev så bra?! Är glad att jag kan bidra med sådana små saker men som betyder oerhört mycket för andra. Det är spännande att se hur bloggen utvecklas och jag med den.

Som lovat skall ni få resultatet på naglarna tänkte jag! Och lite bilder från vår dag!

Kram så länge,

Anna ♥

IMG_5413 IMG_5416 IMG_5417

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats