Anna Nilsson

Förlossningspresent

Godmorgon!

Kan verkligen inte minnas sist jag vaknat av mitt alarm. Helt otroligt tidigt känner jag. Att vakna innan Mathèo känns bara konstigt. Känner mig lite ensam här i vardagsrummet. Inte ens Alexia är vaken liksom.

När vi väl lagt oss så somnade hela familjen på studs. M somnade runt 22:00 och vi strax därefter. Att kunna ha dessa rutiner är verkligen A och O. M är ju verkligen så himla lätt att ha med sig överallt, han nattas fast vi är borta och sover sedan tills vi kommer hem. Vaknar vid blöjbytet och somnar sedan om i sin säng.

Idag har vi planerat in massage 10:30 sedan öppna förskolan med vänner. Skall bli kul att äntligen få komma till en öppen förskola och träffa människor. Har ju träffat många på promenad och så, men att kunna umgås inne nu och låta dem ”leka” skall verkligen bli super kul. Vi diskuterade igår under fika i pålsjö, gällande RS-viruset och enligt rapporter/statistik skall hotet kring RS-viruset vara i botten. När vi fick M sa de att vi skulle ge det April ut och nu är det dags att börja våga saker på ett annat sätt. M har inte fått vara på väla, inte fått träffa barn som är äldre (omkring året) och sådana saker men nu känner vi att modet finns där.

Hur som helst måste jag bara få stoltsera med min Förlossningspresent från T. Självvald men ack så fin den är. Är så nöjd med den. Tycker den är diskret men klassisk. Tycker den är lite men förbaskat snygg. Är verkligen nöjd med den. Även denna är köpt på raglady, haha, min favorit-butik som man dessvärre inte har råd att handla i för ofta, men nu så.

IMG_5412

 

 

För att köpa en likadan, tryck här! Finns även i fler färger för den som önskar det!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats