Anna Nilsson

NYTT SAMARBETE • SKIPHOP

Då var det dags att presentera ytterligare en nytt samarbete. Denna gång med ingen mindre än SKIPHOP. För en tid sedan fick jag bli stolt ägare till deras nya skötväska – Dash Signature. Detta är verkligen en revolution. Jag kan ärligt säga att jag avgudar kombinationen snyggt med hög funktionalitet. Denna väska rymmer allt jag behöver ha med mig. Dels kör vi med ersättning vilket innebär flaskor utan dess like, vällingdoserare etc, men även andra klassiska saker såsom blöjor, nappar, tvättservetter och ombyte. Den har även ett skötbordsunderlägg som följer med väskan vilket verkligen optimerar effektiviteten. På den använder jag endast libero ”mats”, och jag tycker det är så skönt att känna när man lämnar hemmet att man faktiskt har allt.
Inget som inte får plats helt ärligt. Det finns inte möjlighet för mig att bära handväska och skötväskan, vilket resulterar i att även jag behöver ha mina saker nedpackade. Innan denna väska hade jag en organizer från Britax. Men i och med att denna skötväska har ett smidigt
”fram-fack”, så använder jag det facket som organizer istället. Funkar absolut hur bra som helst.

Enda ”problemet” med att bli ägare till en sådan här väska är att man vill köpa den i alla former och färger.
Jag, även kallad den neutrala, valde givetvis svart, men är så sugen på att köpa en till.

Här kommer lite information från deras hemsida:

Dash kombinerar en sportig look med bra funktionalitet. De elva rymliga fickorna förvarar allt bebisen behöver samt har en fika med blixtlås som mamma och pappa kan förvara sina personliga saker i. Väskan har SKIPHOPs patenterade spännen som gör det enkelt att snabbt göra om väskan från en axelremsväska till att hänga den på barnvagnen. När väskan hänger på barnvagnen kan du låta axelremmen hänga kvar eller ta bort den. Dash Signature har genomgående magnetknappar på alla fack. 

11 fickor, inklusive en ficka med dragkedja för personliga saker
Två sidofack för flaskor eller pipmugg
Handtag
Justerbar axelrem
Patenterade spännen för att enkelt fästa väskan på barnvagnen
Dolda magnetknappar
Skötmadrass ingår
Fri från ftalater
Storlek: 32x11x31 cm

Rekommenderar er verkligen att köpa denna väska, finns i många modeller och färger. Ni finner samtliga väskor till bra priser här!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats