Anna Nilsson

Sjukstuga

Nu är hon snart 01:20 och jag ligger vaken i sängen. Resten av familjen har somnat för natten. Jag skulle publicerat ytterligare inlägg under kvällen men ärligt talat så blev jag plötsligt helt kass. Jag har så sjukt ont i halsen och bihålorna, känner mig slut som artist och febrig. Har ingen aning åt vart detta barkar men det bådar inte gott.

Det jag tycker är värst är att behöva vara sjuk kring M. Jag vågar inte pussa på honom, vågar knappt andas för nära. Får se hur detta utvecklar sig, i värsta fall får jag ringa hit mamma eller mirmir så de kan hjälpa mig under dagen, sedan att jag sover på soffan under natten. Även om M sover i egen säng så tycker jag ärligt talat att det är lite obehagligt att känna mig sjuk i hans närvaro, är livrädd att han skall drabbas.

Tror jag slänger iväg ett mail imorgon till BVC och bollar kring min oro. Hade redan bokat in så mycket för veckan, nu får vi helt enkelt se hur det går. Annars får vi har hemma-mys hela veckan. Det löser sig säkert på något vis, men är så trist bara. Någonstans har jag ändå känt det på mig för jag pussar alltid min lillasyster när vi ses och hon hade ont i halsen förra veckan.

Hur som helst blir det Ica imorgon när vi ändå går morgon-promenaden så får införskaffa halstabletter. Jag är dock så larvig att jag bara äter en sort och det är sådana old-school halstabletter som jag lägger i uppvärmd mjölk. För mig är det inte halstabletter att köpa vicks, har aldrig fungerat på mig. Men hur som, nu när jag ändå är vaken så kikar jag en massa heminredning (standard).. Här kommer lite inspo:

IMG_5137 IMG_5138 IMG_5139 IMG_5140 IMG_5141 IMG_5142 IMG_5143 IMG_5144

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats