Anna Nilsson

Samarbete med Vinter & Bloom

Jag kan äntligen stoltsera om det nya samarbete med Vinter & Bloom. M sov ju i vagga hela de första 3 månaderna, men sedan blev han för stor för vaggan och då var det dags för spjälsäng. Vi har däremot inte tyckt att han sovit speciellt bra i sängen, för han har dels tryckt sig upp i spjälarna med huvudet och antagligen fått ont och därför blivit ledsen, men sedan har vi upplevt att han sovit lite oroligt.

Jag var inne på « Amvina » och fann där den fina serien Forest Friends, där det fanns bäddset och spjälskydd. Tidigade hade vi ett spjälskydd från IKEA förvisso väldigt fint, men verkligen, alltså jämfört med detta från Vinter & Bloom så var det så tunnt. Det från Vinter & Bloom har en helt annan tjocklek som gör att de spjälarna inte känns igenom skyddet längre, sedan har det högre kanter och täcker verkligen spjälarna helt från där M sover nu.

Det bäddsetet vi nu har är i en super härlig fin färg, en fin blå och finns då även i motsvarande rosa, men man kan även vända på täcke/kudde och då få en vit fin färg med ”mörka” löv på. Jag tycker verkligen att detta känns så mysigt och M var snabb med att godkänna det. T som inte är så ”insatt” i barnsakerna, var snabb med att notera kvaliten, det känns verkligen lyxigt i förhållande till det vi tidigare hade och jag kan känna sådan enorm stolthet att få skriva om detta. Faktumet att man har samarbete behöver inte alltid betyda att man gillar det man får och man skall givetvis ge en ärlig beskrivning av sina nya produkter, men detta är något jag med all stolthet kan skriva kring och känner att det är inte svårt att skriva positivt om.

Jag kommer att lägga in bilder och under bilderna återgå fakta beskrivning, så se nedan:

Först!!! Vem vill inte ha en sådan här nöjd bebis när man lägger ned dem för natten?!?! Haha, M var snabb med att godkänna
sin nya kingsized bed, haha! Mammas sötefis! Nedan kommer samtliga bilder av produkterna och produktbeskrivning!

IMG_0668

Nedan är en liten del av spjälskyddet bara för att framhäva tjockleken: Tro mig, ni blir inte besvikna och jag kan även känna att det får sängen att se mer ombonad och mysigt ut!

Sist har vi vår nya sängmobil!c Jag tycker den är stilren och passar mycket bättre in i vår inredning och i sovrummet än den vi hade tidigare, jag menar, låt oss alla vara ärliga, vi som har spjälsängen i vårt sovrum vill gärna bibehålla inredningen och inte låta ”pedagogiska färger” ta över hela sovrummet! Inte jag i alla fall, så denna passar mycket bättre in!

Sist men inte minst, ni finner samtliga produkter på Vinter & Bloom här! Jag vill verkligen, med handen på hjärtat, rekommendera dessa produkter! OCH ETT TIPS ÄR:

Varmare dagar så kommer vi att ta bort täcket och ersätta det med M’s gallerfilt från Vinter & Bloom, jag har skrivit ett inlägg om detta tidigare och för att läsa kring det: TRYCK HÄR!

Den gallerfilten använder vi i princip varje dag nu när det är varmt, då den tar in kyla när det finns behov för det, och den värmer när det behövs. Vi kan inte nog skryta om detta fantastiska varumärke!

Nu önskar vi alla en trevlig dag, då vi skall bege oss till BVC sedan har vi lite planer för dagen!
Men mest troligt kommer jag kika in en sväng till! Haha, my beloved blog!

Kram så länge,

Anna ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats