Anna Nilsson

Summering av helgen och Aftonbladet TV

Godmorgon! Nu är vi tillbaka, som vanligt, helgen är avklarad.
Jag skulle egentligen ha uppdaterat under helgen gång, men det var som jag nämnde i LIVE:n på Instagram (jrtanna) i fredags, vi skulle iväg på en överraskning på lördagen. Vad var då den överraskningen?
Jo, min älskade Farmor har fyllt 70 och min faster, min pappa och även min farbror hade ordnat en överraskningsfest för henne. De hade hyrt ovanvåningen på Höganäs Hamnkrog, skitfint är det där och sedan samlat samtliga av Farmors vänner, haha, det blev typ 50 pers. Hon har ju seglat världen över, hon har arbetat på olika ställen, hon är med i en sy-klubb och sedan då även släkt och familj. Det var en grym kväll. T stannade hemma med M då vi kände att det skulle bli lite för mycket för honom med så mycket folk, alkohol och hög musik. Så de hade kvalitetstid hemma istället.

Jag åkte hem till Pappa och Ulle, runt halv 6-snåret, flabbade lite skit och så bara, sedan rörde vi oss ner mot hamnen. Farmor blev så överraskad när hon kom upp på ovanvåningen och glad framförallt. Sedan var det sittning för att äta, dricka gott och umgås. Det blev en lång och härlig kväll. Denna mama blev till och med lite berusad (hör och häpna), är inte behov av pekpinnar. Vi dansade över midnatt och bara skrattade. Jag älskar att festa med Pappa och Ulle, haha, de är de bästa att åka på släkt-fester med, de bjuder på sig själva och är alltid på topp.

Söndagen sedan gick i lugnans ro, vid lunchtid gav jag mig ut på långpromenad med Alexia och M i vagnen. I början av promenaden så ville M sitta upp, blev helt chockad, så höjde liggdelens ovandel, han älskade det. Plötsligt somnar han så då får jag fälla ner igen. Det var verkligen helt fantastiskt väder igår, så jag passade på att städa lite ytterligare på balkongen och just nu har vi en diskussion här hemma kring hur den skall vara möblerad.

Den är svår möblerad ärligt talat, så jag skall se vad jag gör av det. T har en önskan men den blir nog inte uppfylld, hahaha. Sorgligt.

Framåt kvällen igår så åkte vi en runda till min Mamma och Janne, hängde där en stund, åt lite och bara chillade i solen på balkongen. Framåt 21-22 åkte vi hemåt. Idag är det bloggen och förberedelser som står på schemat. Denna vecka kommer även mitt aftonbladet-tv ut. Jag kommer att länka här i bloggen så fort det finns ute. Det kommer ni inte att gå miste kring.

Jag skall även på babycafe med the mamas i eftermiddag. Vi skall på sångstund, kyrktimme och lite umgänge. Skall bli skönt och roligt att hänga med lite bebisar igen och framförallt att hänga med M helt själv. Jag pratade med T häromkvällen och sa att det var länge sedan vi såg en film vid midnatt och käkade gott i lugn och ro. Kom fram till att det inte var så konstigt eftersom att han har arbetat 13 av 15 dagar denna månaden. Haha, fantastiskt.

Jag vet att det är fler som har frågor kring hur vi tänker till namngivning så tänkte lägga in min egen lilla check-lista och lite inspo-bilder i eftermiddag. Håll utkik på dagens uppdatering!

Kram så länge,

Anna ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. jrtanna

      Absolut, Farmor! Om någon gång så när du är 70, känner jag!
      Det hade vi verkligen, riktigt trevlig och bra kväll! Kram!

stats