Anna Nilsson

TUSEN TACK FANTASTISKA MÄNNISKOR

Ja, godmorgon.. Men f*n verkligen tack för er respons på tidigare inlägg. Jag är så otroligt glad att jag lyckats beröra så många men framförallt tacksam att inte vara ensam i mina känslor. Ni fantastiska människor som läst, skrivit och mailat. Det betyder så oerhört mycket att jag för kanske 3:de gången i mitt 23-årliga liv blir mållös.

I allt detta så har jag fått tydligt förklarat att vi är så många som sitter fast i samma båt. En känsla av hopplöshet och beslutsångest. Gud, ja, det är inte bara svart eller vitt. Amma eller inte. Det finns så mycket mer i allt detta och till er kvinnor som sträckte ut en hand igår och förklarade att ni hade både migrän och spenderat flera dagar i tårar. JAG FÖRSTÅR ER. JAG GÖR DET. Men det kvittar hur jag gick/går tillväga för det är ert beslut. Jag kan bara råda er till att om ni, precis som jag, började gråta när ni försökt amma i 20-30 minuter så är det kanske inte det bästa valet för er. Min kära T fick i princip be mig att liksom lyssna på hjälpen jag fick och börja med delmål för jag bara bröt ihop och precis som ni säkert fått höra i vården så ”desto mer du stressar, desto mindre producerar du” kan ha varit det sämsta jag hört, men man kan inte komma ifrån sanningen i det.

Min mail ([email protected]) är alltid öppen om man vill prata mer kring detta, det är inte alltid lätt att prata om. Förutom det finns det ett fantastiskt forum på facebook ”amningshjälpen sluten grupp”, där man kan få råd både gällande ersättning och amning.

Åh, jag kan skriva om detta ämne i veckor, för jag vet hur många vi är som behöver det.. Men, jag lovar att det kommer nya tankar/reflektioner – inlägg och då drar vi vidare på det spår där det brister gällande förståelse och kunskap.

Just nu så sover M efter att ha ätit första morgonmålet, jag skall göra mig klar för att åka ut till Höganäs. Skall spendera dagen med Lottis och Matilda. Vi skall hämta ut lite paket och jag skall även stanna och handla. De 2 värsta sakerna man kan sakna i hemmet på morgonen är kaffefilter och toapapper. DÖR!

Kommer kika in igen i eftermiddag och ikväll.

Kram igen, allesammans.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats