Anna Nilsson

Vi skall vara med i TV

Äntligen! Nu har jag gott om tid att få uppdatera er kring allt jag hunnit med dessa dagarna. T har varit ledig så vi har faktiskt varit iväg och fått massa gjort, t.ex fyllt på M’s garderob. Vilket resulterar i att mycket annat skall säljas. Vi har fått ett nytt samarbete, två faktiskt, men det ena skall inte påbörjas fråns nästa vecka.

Idag är det min älsklings-dag på hela veckan, tråkigt bara att inte vädret matchar med det. Hur som helst, vi skall om en stund åka till IKEA med min Mamma, skall ha egentid med henne idag. Sedan ikväll kommer även T för lite lyxmat och häng hos Mamma. Min dad Janne är utomlands så vi skall passa på att umgås bara vi tre, ja och M, givetvis.

Innan vi samlar oss för kvällen skall jag åka iväg och få gjort mina naglar. Skall till min älskade Linnea. Det är så fantastiskt att få följa hennes utveckling på utbildningen, hon har verkligen blivit så duktig på denna tiden och jag ser upp till det arbetet hon gör. Pratade med henne i förmiddags och ärligt talat så sa jag till henne att jag saknar min kära Melanie på den andra salongen, men jag skall hälsa på henne snart i vilket fall. Är van vid att spendera min egentid hos henne ju.

Förutom detta har jag varit med i tidningen (igen!), hur kul? Fantastiskt också att få följa och se all respons. Den nådde toppdelning på hd.se ganska omgående och vet att specifikt en kvinna vid namn Aisha har lämnat en sådan fin kommentar som även den blev publicerad. Blev så glad. Hon skrev så varmt och fint.

Vad det sedan resulterade i är att jag och M skall vara med på tv, Aftonbladet kontaktade mig och undrade ifall jag ville vara med i deras debatt-program så det skall filmas, klippas och redigeras för att sedan publiceras. Ni som känner mig vet att jag kommer publicera detta överallt så var inte oroliga för att ni skall gå miste. Exakt vad detta skall handla om får ni se när det publiceras, haha, får bli lockbete till en start. Det överlever ni.

Det är verkligen kul att få se bloggen växa och att fler och fler hittar hit. Jag kände att listan kanske inte helt beskrev mig, så jag tänkte faktiskt göra ett videoinlägg som jag hoppas skall uppskattas. Ni kan väl snälla kommentera här nedan om det är något specifikt ni vill att jag tar upp i videon, något ni vill veta, att jag berättar mer om?

Det blir som bäst om vi gör det tillsammans.

Kram,

Anna ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linnea

  Jag skulle vilja veta hur din och Matheos vardag ser ut ❤ Något som också hade varit roligt att se är Matheos garderob, vad tycker har varit värt att köpa och vad du har köpt som du i efterhand aldrig kom till användning ?

 2. Sophie

  Vad spännande att du ska vara med i tv! Vet du när det ska sändas?
  Något du kan ta upp är hur en typisk dag ser ut med dig och M, rutiner, vad ni hittar på, hur du löser livspusslet.

  1. jrtanna

   Har inte exakt datum ännu, men förhoppningsvis i nästa vecka. Meddelar här och på instagram så fort jag har besked.
   Ja, absolut, jag noterar detta och kommer lyfta det i videon.
   Kram! <3

stats