Anna Nilsson

Babymassage och besök från Dubai

Godmorgon!

Herregud, vilken kväll vi hade igår. Jag spenderade hela eftermiddagen och kvällen med The mamas. Vi hade en toppen dag. Vi körde ut till något som heter Örbys Ängar typ, låg mellan Rydebäck och Råå. Så promenerade vi först en lång promenad för att sedan slå oss ner vi stranden och hade picknick. Emma hade med sig pastasallad som var super gott och så satt vi där och bara umgicks.

Efter sedan promenerade vi hela vägen tillbaka och så hade jag med mig kaffe så då gick vi in i hamnen och satt omkring alla båtar vid solnedgången. Lagom tills vi kom hem skulle M äta sitt sista mål, sedan blev det sängen även för mig. Helt slut. Men verkligen en toppen dag. Det var skönt att få umgås med alla mammor igen, bara vara. Utan måsten och stress i tankarna.

Jag tycker verkligen att både jag och M får ut så oerhört mycket av att umgås med andra, dels i hans ålder och sedan då även i min. Vi har kommit till att bli goda vänner och verkligen uppskatta varandras sällskap.

Idag skall jag äntligen få träffa min Morbror och hans fru, Maria som är hemma från Dubai. De har ännu inte träffat M, så det skall verkligen bli super trevligt att få ha dem på besök. Men nu innan skall vi bege oss till babymassage, den var inställd förra veckan så skall bli kul att komma iväg igen. M älskar våra massagestunder den lilla parveln.

Återkommer en stund i eftermiddag!

Kram så länge,

Anna IMG_0033 IMG_0034 IMG_0044

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats