Anna Nilsson

Mitt dygn behöver 48 timmar

Som rubriken lyder. Tiden räcker verkligen inte till. Gårdagen gick åt till att handla med Mirmir. Vi hade det super bra och mysigt, älskar verkligen att umgås själv med henne. Jag fick köpt blommor och nya lampor till balkongen, matta och kuddar fick vänta då vi inte hann med det också. Hade BVC vid 14 också. Men förhoppningsvis till helgen kommer vi iväg och få köpt det sista.

Idag blir det också ett sent inlägg dessvärre, har haft en städfirma här idag. En såkallad provstädning då jag valt att ha abonnemang-städning, varannan vecka och har då bokat 2h, så idag kom de för att provstäda och se ifall 2h räcker. Super trevlig personal vilket kändes tryggt och här blev verkligen superfint. Det kommer underlätta min vardag så mycket.
Det finns säkert mer än en som ifrågasätter varför vi hyr in städhjälp på 54kvm och ni kan fortsätta ifrågasätta. Nej, jag är verkligen inte lat, däremot gillar jag att kunna prioritera min tid och jag önskar inte prioritera den till städning, för städning är inte endast att ta det mest synliga, det finns mer bakom. Och ärligt talat, hur kul är det? (Kom inte med, ”allt är inte roligt här i livet”) Nja, men man kan göra det bättre än vad det är. Are you with me?

Hur som helst, Mille tittade förbi en sväng under eftermiddagen, supermysigt att få besök. Då Mille har Lexi, så blir det svårt med tiden imellanåt, men vi gör vårt bästa och det skall säkert räcka i längden. Den enda vännen jag ”hinner med” i stunden är Lottis då vi för tillfället seglar samma båt, vi behöver varandra genom ersättning, bajsblöjor och övriga bekymmer så det är tur att vi valde att gå igenom denna fas i livet, samtidigt.

Jag skulle lagt ut det nya samarbetet igår och jag är verkligen så ledsen att det inte blev av. Men vi räddar det genom att publicera det idag istället så hoppas vi att det skall tillfredsställa.

Imorgon skall jag eventuellt ha mamma-fika här. Beroende på hur denna kväll utspelar sig. M var lite orolig igår och lite magknip, så blir det lika ”tufft” idag så känns det inte super optimalt med en fika imorgon då vi kanske inte är på vårt bästa humör. Vi får väl se. Jag ser verkligen framemot denna helgen och att kunna berätta för er sedan vad planerna är och vad som egentligen skall ske på lördag.

Kram så länge!

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Filippa Stranne

  Att outsourca (stor) städning är helt klart bland det bättre jag gjort. Vi kör 8 timmar i veckan fördelat på två ggr. Man betalar för en tjänst och jag tycker att du gör helrätt som gör det även fast du ”bara” har 54 kvm ?

  1. jrtanna

   Eller hur?
   Tack för förståelsen, Filippa!
   Ett höjt ögonbryn kan jag alldeles säkert överleva! Inga konstigheter!

stats