Anna Nilsson

Svar på frågor gällande min träning

Känns bra att redan skriva ”min träning” innan jag hunnit börja, haha. Hur som helst. Har fått lite olika frågor gällande min kommande träning, så jag tänkte svara i ett eget inlägg.

 1. Vart skall du träna?
  Svar: Jag kommer att träna på Råå, hos en egenföretagare och PT. Fick tipset av min svägerska, som har mycket kontakt inom sitt jobb. Kollade upp det och det verkar ärligt talat GRYMT. För att läsa kring henne, träningen, priser och så, kan du trycka här!
 2. Varför PT och inte gym?
  Svar: För det första så hade jag valt aktiverum då det ligger på andra sidan vägen för mig, men jag har ingen lösning för M i och med T’s arbetstider, för det andra så känns det inte helt optimalt att träna själv för jag har 0 kunskap och då menar jag verkligen 0, jag skall vara glad om jag vet skillnaden på pilates-boll och kettle-ball (Nu vet jag det, men älskar att addera en dramatisk effekt). Sist men inte minst så erbjuder aktiverum mamma & baby träning, men för mig är det oerhört oekonomiskt och lägga 4000/år för endast den typ av träning och typ 1gg/veckan.
 3. Vad är mitt syfte med träningen?
  Svar: Det finns så många bra svar på denna frågan. Men det rakt av ärliga är att jag inte anser att graviditet och ”ge upp om din kropp” behöver gå hand i hand. Jag har alltid älskat min kropp (ja, man får säga så), Verkligen älskat den. Jag har bra bröst, ”nice ass” och alltid haft en fin mage. Jag väljer hellre att försöka få tillbaka min kropp än att försöka lära mig älska min nya. Tack, men nejtack. För er som klarar det – verkligen applåder, jag är ytlig och jag vill känna igen mig. Jag vill vara sexig, snygg och fräsch. Just nu känns det inte så och för mig har det inget att göra med att det ”bara” gått 6 veckor sedan förlossningen, jag vet, men jag vill finna mig själv och för att kunna göra det krävs nog professionalism och lite träning. Jag kommer inte signa för bikini-fitness 2020, jag kommer inte börja skapa ett ”#minresa” konto, jag vill helt enkelt bara känna igen mig själv i speglen. That’s it.
 4. Kommer du visa före/efter?
  Svar: Det gör jag gärna. Det är inga problem. Kommer uppdatera kring träningen här givetivs.

Här kommer i alla fall lite snygga träningskläder, ökar givetvis motivationen.

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Linne 249:- HÄR / 2. Skor (deal: 299:-)HÄR / 3. Tights (deal: 199:-)HÄRInlägget innehåller affiliatelänkar

/ 1. Topp HÄR / 2. Byxor HÄR / 3. Hoodie HÄR / 4. Linne HÄRInlägget innehåller affiliatelänkar

1. Tröja HÄR / 2. Sport BH HÄR / 3. Jacka HÄR /

1. Tights HÄR / 2. Tights HÄR / 3. Tights HÄR /

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats