Anna Nilsson

BVC

Vi hade alltså tid igår hos BVC. Vikt, längd och lite status.
Det fanns även möjlighet att gå kurs i barn-massage nu under April-månad och jag är faktiskt super intresserad av att göra det, frågan är dock om vi kommer hinna med det? Jag kommer börja träna med PT nu i April och förutom det så börjar vi på baby-sim första veckan i Maj också. Så det kan eventuellt bli lite svårt med tiden, men skall fortsätta överväga det. Har till slutet av April på mig att ta ett beslut, så får vi väl se. Jag tror att massage verkligen kan vara superb att lära sig. M har ju haft mycket problem med magen och jag tror att om man får in tekniken med massage och kan vänja M, kanske att man då har möjlighet att skippa lactulosen istället. Hade ju varit heaven då den är så j*kla svår att komma underfull med, vi är väl äntligen ”hemma”, men.. Minst sagt bullrig väg dit. Och det är ändå en underdrift.

Bästa med besöket var ju att få veta vikt och längd. Som förväntat utifrån M’s nya kinder haha, så har han växt till sig en hel del. Nu är M 56cm lång, han väger hela 5050g. Super lättad och glad att kurvan ser så bra ut för hans del och att vi verkar ha fått koll på maten.

Jag var även tvungen att fråga gällande M’s navel då jag har tyckt att den ser konstig ut, vad man nu än skall jämföra med. Men han har lite lite navelbråck, absolut inget vi behövde ”hålla koll” på eller återkomma gällande, men skönt att få veta om det var något eller inte.

Nästa besök blir säkert lite roligare då vi skall ha läkarbesök, men jag är så glad och nöjd med hans tillväxt och utveckling. Mammas pojke ♥

Image Image Image Image Image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats