Anna Nilsson

Samarbete Skiphop

« Detta inlägg sker i samarbete med Amvina »

Nu är vi snart inne på vår tredje månad som stolta ägare till denna fantastiska skötväska. Gång på gång blir jag frågad vart jag har köpt den, hur snygg den är och att den rymmer så mycket. Jag är ju nämligen rätt extrem när jag skall iväg någonstans. Jag har i regel med mig 5 flaskor till M, plus då 5 mål i olika doserare, jag har givetvis med mig blöjor 4-5st, tvättservetter, kräkisar och ombyte. Nu har jag även med mig leksaker och i regel ligger även mina saker nedpackade i väskan. Trots detta känns den aldrig överfull. Den är så fantastisk smidig att knäppa av/på på vagnen. Det finns även ett litet handtag på väskan vilket gör det möjligt att bära den eller ha den som axelväska.

Jag känner att jag aldrig kommer byta min väska mot en annan, eventuellt köpa en till från skiphop och ha att byta med. Men denna är liksom min förevigat, haha. Jag älskar hur stilren den är, jag älskar att den har så många ”dolda” funktioner som man inte ser eller tänker på. Jag kommer ge mer beskrivning till väskan nedan:

Beskrivning:

Dash kombinerar en sportig look med bra funktionalitet. De elva rymliga fickorna förvarar allt bebisen behöver samt har en ficka med blixtlås som mamma och pappa kan förvara sina personliga saker i. Väskan har Skip Hops patenterade spännen som gör det enkelt att snabbt göra om väskan från en axelremsväska till att hänga den på barnvagnen. När väskan hänger på barnvagnen kan du låta axelremmen hänga kvar eller ta bort den. Dash Signature har genomgående magnetknappar på alla fack.

Fakta:

  • 11 fickor, inklusive en ficka med dragkedja för personliga saker
  • Två sidofack för flaskor eller pipmugg
  • Handtag
  • Justerbar axelrem
  • Patenterade spännen för att enkelt fästa väskan på barnvagnen
  • Dolda magnetknappar
  • Skötmadrass ingår
  • Fri från ftalater
  • Storlek: 32x11x31 cm

Ni kan båda läsa och se själva, alltså en helt outstandig väska. Den finns även i fler färgen än min svarta och skulle jag funderat på en ny blir det eventuellt den färg som kallas ”Chevron” dödligt vacker!

Allt detta och en fantastisk servicekänsla, bra tillmötesgående och snabba leveranser finns -> « Amvina »

 

Min fantastiska väska:

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats