Anna Nilsson

Schema för dagen

Idag skall jag ut på en prommis med fisen, skall åka med henne till Pålsjö så hon får springa av sig. Skall dit med Mille, vill hinna träffas innan M anländer. Blir super mysigt. Ikväll tittar min ena Matilda förbi, saknar henne så oerhört och vi skall något försenat utbyta julklappar. Inte en dag för tidigt. Förutom det är det matlagning och slutstädning på schemat. Igår finslipade jag hemmet så idag skall det endast moppas golv. Sedan blir det mys för hela slanten.

Ikväll är det Farmen som jag följer slaviskt givetvis. Haha, hade önskat att jag var med där. PH är inte min grej, men Farmen passar mig verkligen som handen i handsken. Imorgon är det fredag och vår sista barnlediga helg på läääänge, haha. Så sjukt att man ens kan säga så. Verkligen. Vi går även in i vår sista vecka (förhoppningsvis) som är vecka 38.

Tar lite utrymme här, är det någon som har en fråga de vill att jag lyfter i bloggen? Vill ni ha husesyn? Vad som.. Kasta ut det, nu dessa sista dagarna händer det inte så mycket spännande trots allt.

Kram, Anna

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats