Anna Nilsson

Spa dag och firande för Lena

Det har inte funnits tid, ärligt talat, att blogga. Jag går på sådant extremt högvarv och hur trevligt det än blir under morgondagen så kan jag inte mer än längta tills detta är över. Jag är trött på all stress, planering och frågeställningar, haha. Så j*vla typiskt mig också att komma fram till hur jag vill ha det och inte inse tidspressen det sedan ger.

Nu är dagen snart här och jag sitter vaken nu inatt för att göra färdigt det sista, det är lite småfix och sådant som jag måste få helt klart innan jag kan finna ro till att lägga mig. Ja, missförstå mig inte, huvudet på kudden så är jag i himmelriket och det är väl därför jag bara inte kan lägga mig nu liksom. M lär vakna runt 6-7 då han somnade så tidigt nu ikväll. Han är dock den bästa väckarklockan.

Idag har förmiddagen gått åt till Väla, fix inför imorgon men sedan.. 15:00 blev jag hämtad av min svägerska Tess och iväg direkt på SPA tillsammans med min svärmor, T’s mormor, Lena (T’s morbrors fru) och sist då även T’s kusin Sofie som kom från Stockholm denna helgen. Lena fick i 40-års present att hon skulle på SPA tillsammans med oss alla. Vi åkte till ett stället som heter ”Trivas på Råå”. När man kom utifrån såg det inte mycket ut för världen, men det var verkligen 10/10. Vi hade alltså en liten trädgård med bubbelbad, fantastisk drink, badrum och bastu. Alltså allt fanns i denna lilla trädgård. så vi inledde med bubbelbad allesammans och en liten drink. Solen sken på bubbelbadet hela tiden så det var en perfekt kombination. Verkligen helt rätt dag att göra det på. Efter en tids badande så begav vi oss till bordet för en tapas-tallrik och lite CAVA. Super gott. Det var så otroligt fint upplagt, fräscht och gott. Sedan återgick vi till badandet innan det var dags för 3-rätters.

Ps: Se bilder nedan 

När det var dags för middag så flyttade vi oss från trädgården och in till deras restaurang, som för övrigt var så fantastiskt mysig. Kändes som att man stannat till på en restaurang typ i Italien, verkligen ombonat och genomtänkt. Där slog vi oss sedan till ro med gott rödvin och god mat. Avslutade med en liten efterrätt och en Baileys. Verkligen hur trevligt och mysigt som helst. Bara massa skratt och snack i mängder (såklart). Jag behövde verkligen detta kände jag, för de timmarna vi spenderade iväg så glömde man lite namngivningen för en stund, sedan väl hemma så blev det en käftsmäll när man insåg vad man hade kvar att göra. Det kvittar dock, denna kvällen blir verkligen ett minne för livet och precis som svärmor sa på vägen hem ”detta kommer man uppskatta ännu mer när man sedan tänker tillbaka på det” och så är det ju verkligen. Hur mycket man än uppskattar kvällen nu så kommer man verkligen uppskatta den ännu mer längre fram.

Ja, som ni förstår så blir det ingen uppdatering imorgon, faktiskt inte på söndag heller. Då skall jag städa, sedan sova. SOVA. Haha, alltså äh. Är så utmattad egentligen. Men på måndag skall jag försöka ha samlat ihop massor med bilder, och göra ett ordentligt och stort fint inlägg till er kring allt. Dekorationer, mat, tårta, vänner och familj.

Nu skall jag återgå, ville dock ge er lite att läsa tills vi ses igen.

Kram så länge,

Anna ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats