Anna Nilsson

Världens största tack + övningskörning

Verkligen ett stort tack till alla er fina läsare!

Jag uppskattar så oerhört att ni går in på min blogg och läser, dagligen, en gång i veckan eller ibland. Det uppskattas verkligen. Att få se sin egen statistik och framförallt att förstå att man någonstans kanske gör skillnad i det man känner, skriver och är med om. Ni är så fina som vill bekräfta detta med att enkelt besöka min blogg.

Övningskörning

Idag körde vi ut till Mölle för lite glass och kvalitetstid, där är så himla mysigt faktiskt. När vi sedan körde tillbaka mot Höganäs, så överraskade T med att jag skulle få övningsköra lite. Jag har som sagt inte körkort, haha, och för mig har det inte varit ett problem tills nu. Nu vill jag verkligen ha körkort, så nu när vi köpte ny bil skall vi börja övningsköra tillsammans så jag blir klar någon gång. Det gick skitbra, körde en liten sväng bara där jag fick lära känna bilen lite. Jag har ju övningskört i omgångar under de senaste 5 åren, men aldrig blivit liksom klar, haha, så förbannat hopplös är jag.

Hur som helst så avslutade vi kvällen med hemmagjord tacopaj, recept hittar du här! Sedan har vi bara myst en massa, nu skall jag snart gå och lägga mig då jag har ett vääääldigt viktigt möte imorgon. Kan inte säga mer i nuläget då jag inte vill skriva något som ännu inte är bekräftat, men om allt går som det skall så kommer det ett stort inlägg kring detta imorgon eftermiddag. Så snälla håll tummarna för mig, hade blivit så glad.

Så nu skall vi slå oss till ro med en film sedan blir det sängen. Hoppas ni haft en bra start på veckan och en bra måndag.

Kram alla fina läsare,

Anna ♥♥

IMG_0325

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats