Anna Nilsson

Dagen med stort D + hjälp från er kära läsare?

Nervositeten skjuter i taket

Åh, ni anar inte hur nervös jag är. Just idag. Skall alltså på ett möte 13:00, är super nervös inför detta. Behöver allt stöd jag kan få. Jag blir sällan nervös men när jag väl blir det så blir jag det rejält. Dricker nu för stora mängder kaffe, haha, alltså.. Skall strax även gå och få gjort mig i ordning. Jag hoppas mötet går så pass bra så jag kan få delge er kring det, hade betytt så oerhört mycket. Ni är ju mitt största stöd och mina största supporters.

Vill ni veta en hemlighet?
När jag är nervös så pratar jag dessvärre, i regel, ihjäl personen som jag har framför mig. Haha! Sjukt dålig vana. Alltså jag babblar tills det inte finns något syre kvar i rummet, fler som är så? Vissa blir ju totalt tillbakadragna och tysta, jag blir raka motsatsen.

Nu till vad ni kan hjälpa mig med, hoppas jag?

Som många redan vet, förmodar jag, så tas alla mina bilder med min mobil. En ful ovana då jag tidigare inte känt behov av en riktigt kamera, men nu börjar jag märka skillnaden allt efterhand. Därför är min fråga, vilken kamera bör jag köpa?

Krav:

 1. Smidig
 2. Lätt
 3. Hyfsat ok i pris

Det är väl de kraven jag har. Då jag gärna vill kunna ta med den överallt, jag älskar ju att ta bilder och föreviga ögonblick. Så snälla, kom med era bästa tips. Fina ni! Som sagt, går dagen bra så skriver jag i eftermiddag. Håll alla tummar och tår.

♥♥

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Har hört att sony a500 ska vara bra något sånt, jag är också på jakt efter ny kamera haha, men hittar ingen som faller mig i smaken, hoppas du hittar fina Anna <3 kram

 2. Norahsmamma

  Hoppas att ditt möte gick superbra och att berättar om det här senare på bloggen:) Jag har precis köpt en Nikon J5 som jag är väldigt nöjd med. Ska köpa ett till objektiv till den. Finns nog kameror som är ännu smidigare men jag fastnade för denna:) Kram

 3. Emma

  De beror på ofta för mig men ibland är de mobil kameran ibland systemkameran men mestadels min gopro4hero så de beror väl på vad du ska göra & vad de finns att ta kort/filma

stats