Anna Nilsson

Filminspelning pågår

Igår spenderade vi dagen på filminspelning, M har en roll i en ny svensk långfilm. Drama/Komedi. Så otroligt spännande.
Jag kan givetvis inte gå in på detaljer då det tills vidare är sekretessbelagt, men vi är väldigt spända på att få se sonen på bioduken. Det var så häftigt att få vara med på en filminspelning liksom, får se hur det fungerar med kameror och ljud. Hur de filmar en scen. Jag är så imponerad. Innan vi beslutade huruvida vi godkände att M medverkade eller inte, var att ingen fick röra honom och att han inte skulle filmas naken. För oss var detta av högsta relevans, det var vi överens om ganska omgående. Sedan hade T som krav att han skulle medverka också, så han tog ledigt från jobb under förmiddagen för att kunna medverka.
Efter detta så åkte vi äntligen och fick träffat Minelle. Spenderade i stort sett hela dagen hos Lottis.
Det skiljer ju på pricken 14 dagar mellan Minelle och M, vilket innebär att vi sitter i exakt samma båt vad gäller känslor, situationer och vissa tankar. Det är så skönt att kunna ventilera sig utan att någon reagerar.

Majoriteten av tiden igår så satt vi med varandras bebis, det är ju såååå mysigt. Och tack och lov, så trivs M bra hos Lottis och Minelle bra hos mig. Sedan har ju Minelle en (vääääldigt) snäll pappa som i princip har köpt en robot till henne, alltså en babysitter som har typ ALLA funktioner.
Den finns HÄÄÄR

M fick ju givetvis prova den och han mådde kung i den babysittern.
Vi skall köpa en ny nu nästa vecka, men den är inte ens hälften så funktionell, förhoppningsvis så gillar M den ändå.
Vi tänkte köpa denna!

Idag är även sista dagen för beställning av bilderna som vi tog hos fotografen för en vecka sedan. Så idag skall vi lägga den beställningen, det blir typ 2 bilder av 36, haha, inte så nöjda. T reppade Adidas och jag reppade ”småbarnsliv” så inte så fashionabelt som man kan föreställa sig. M är givetvis lika snygg på var bild, men kan inte fylla hemmet med bilder.

De bilder vi har valt kommer jag publicera här så fort vi har fått hem dem.
Ikväll blir det nog bara familje-mys hemma, hämtmat och gos i soffan. Är så otroligt sugen på ett stort fruktfat.
Får se om man kan ordna något eller så blir det klassikern chips med dip.

Både idag och imorgon har jag en hel del inlägg som behöver bli planerade, det är mycket samarbeten på ingång och en del som redan har kickat igång! Så håll utkik.
Majoriteten av tävlingarna kommer upp här, men för att inte missa någon rekommenderar jag att följa: jrtanna (instagram).

GFQF6386

Mys med min fina Minelle

WTWR8488

Från inspelningen

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats