Anna Nilsson

Fri-yay!

Äntligen! Äntligen är det helg igen. Denna helgen ser jag verkligen framemot (jag vet att ni ännu inte vet varför). Men förutom den lilla hemligheten så är äntligen min storebror hemma igen, dessvärre bara för en kort stund, men jag saknar honom så mycket när han är iväg flera veckor. Speciellt nu sedan M kom till världen. Men imorgon kommer han äntligen in och säger hej. Sedan på kvällen kommer min älskade lillasyster.

Igår kollade jag på ”Unga Mammor” avsnittet och, jag känner verkligen igen mig och Sanna i Julia och Maja. Det är sååå likt. Jag och Sanna är verkligen tajta, och jag försöker finnas tillgänglig för henne dygnets alla timmar. Givetvis sedan hon blev äldre är jag inte den roligaste, som Julia beskrev, det finns liksom roligare saker att göra en att chilla med sin syster. Men när hon väl är här så är ingen gladare än mig. Jag älskar henne så oerhört och kärleken till henne är speciell.

Jag vet att M kommer uppskatta henne, Rasmus och Charlie när han blir äldre. Men Sanna kommer nog vara den som är kring M mest, dels för att hon säkert vill träffa mig (haha, not), nej men för oss tjejer är det lite annorlunda med barn. Så Sanna kommer nog vara kring oss mycket.

Fredagar är verkligen sådana dagar då jag får fjärilar i magen, haha, allt blir roligare en fredag. Speciellt idag när det är så fint väder, sista dagarna har varit såååå tråkiga. Men idag skiner solen och det är varmt i luften. Så vi skall alldeles strax ge oss ut på promenad. Precis nu sover M och Alexia fortfarande. Tillsammans i sängen. Haha, så emotionell man är men det är fint att se. OCH NEJ, ni kan bespara mig era kommentarer om hundar och barn utan uppsyn etc. Tack ändå!

Igår matchade M vädret. Grått och molnigt. Mammas finaste pojke. Vi hade även svärmor och svägerska här igår, Cinna och Tess. Haha, jag verkligen trivs i deras sällskap. Det blir många skratt. Vi är tre helt olika individer, men i slutet av dagen så skiljer det inte så mycket. De är verkligen två oerhört starka kvinnor, starka personligheter och starka åsikter. Man kan inte låta bli att skratta och inspireras i deras sällskap.

Nu skall jag göra mig redo för promenad, om tiden finnes så kommer jag in en runda till idag.

Kram så länge ♥

Image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats