Anna Nilsson

Namngivning del 2 – Samarbete och rabattkod

« Detta inlägg sker i samarbete med Fest Hos Jenny »

Detta blir alltså del 2 av namngivningen, kommer även kolla en del 3 med alla bilder från vår fotograf.

Denna delen är för mig ganska viktigt. Tack vare Festhosjenny blev vår kväll ännu bättre. Samtliga av våra dekorationer kom därifrån. Allt från ballonger till tallrikar och servetter. Jag är så nöjd med att ha fått handla av Jenny. Inte bara är hon så fantastiskt tillmötesgående och med snabba leveranser, men hur mycket fint finns det inte? När nästa barn kommer så hoppas vi det blir en tjej så vi kan få beställa allt fint i rosa också. Denna gången blev det givetvis (ganska klassiskt) blått. Och den blå som Jenny hade på våra dekorationer är en fin ”gammal” blå färg, helt underbar. Vi fick så mycket komplimanger under hela kvällen för dukning och dekorationer och det är så kul att kunna ge tillbaka till hennes företag.

När vi fick hem paketet blev jag så glatt överraskad hur fint packat allting var, och jag menar.. VEM SÄGER NEJ TILL EN EGEN LITEN CHOKLAD BIT? Det tyder på att hon bryr sig om varje beställning vilket i sin tur även betyder något för mig.

Jag kommer även beställa från Jenny inför framtida fester, framtida namngivningar och förhoppningsvis ganska snart ett bröllop hehe.

Jag har även tillsammans med Jenny upprättat en rabattkod till samtliga av er som vill beställa inför fest, bröllop, dop eller namngivning. Ange ”jrtanna15” för att få 15% rabatt på din beställning. In och shoppa loss. Finns så mycket fint därifrån, vill ha allt, allt allt haha.

Lite information kring detta företag:

Vi är ett nystartat företag som har som mål att erbjuda ett brett sortiment av kvalitativa partyprodukter. Vårt sortiment utökas hela tiden så se till att besöka oss med jämna mellanrum för att se våra nyheter och låta dig inspireras. Vi tar varmt emot förslag om produkter som ni gärna vill se i vår shop.

Varmt välkommen till oss på Fest hos Jenny!!

Hänvisar er direkt till hennes sida genom att KLICKA HÄR!

Kram så länge,

Anna ♥

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats