Anna Nilsson

Nytt till hemmet

Just nu vill jag få gjort det sista finliret i lägenhet. Lampor är något som står högt på tapeten. Sedan en ny matta till vardagsrummet och hade jag kunnat hade jag bytat ut hela soffan BUMS. Men det blir nog snart, fram tills dess får jag nöja mig med lite nya kuddar och ett par somriga filtar. De gamla kuddarna kommer åka ut till lounge-gruppen på balkongen. De är ändå så slitna och förstörda av att Alexia sovit på dem nu i 3 år.

På tal om balkongen så väntar världens stor-städning därute, inget jag ser framemot. Det behövs verkligen. Så mycket som skall slängas. Behöver lite nytt även därute, svärmor är grym på att hitta sådana fynd så skall ta henne till hjälp tänkte jag. Behöver en matta därute, ett smidigt bord och så, sedan har vi redan vår soffgrupp färdig och en fin lykta (solcellslykta) som Cinna köpte i Danmark förra sommaren.

Det bästa med att leta efter snygga utemöbler och att vår-städa balkongen är att får ett sådant lyckorus och man intalar sig själv att snart.. Väldigt snart är sommaren och våren här.

 

 

Allt ni ser på bilden kan ni hitta här!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats