Anna Nilsson

Perfekta ögonbryn på 20 minuter

« DETTA ÄR INTE ETT SAMARBETE »

Igår kan jag ha gjort de mest väl spenderade 20 minuterna i mitt liv. Jag har så länge velat få ordning på mina bryn, jag personligen är inte speciellt duktig på att varken fylla i eller noppa och vårda. Det är helt enkelt inte min grej och sista tiden har jag verkligen känt hur det försämrar mitt intryck. Jag har ju även problemhy, så när jag kämpar med sminkning och outfit men inte har fina bryn så kvittar det liksom, så har jag känt i alla fall. Har länge läst, kollat runt och pratat med olika tjejer kring just bryn och till slut bestämde jag mig för att boka en tid. Jag var ärligt talat super nervös och när jag är nervös så pratar jag, i massor. Så jag babblade tills jag var klar, haha, det gjorde att jag kunde tänka på annat.

För mig är det liksom lite jobbigt att lägga ”utseendet” i andras händer, jag är lite nördig med sådant. För blir man inte nöjd, jag menar vad gör man?! Vissa kräver pengarna tillbaka och vissa bara nöjer sig, men är något färgat, klippt eller så, så får man vänta tills det ger med sig. Av den anledningen var jag riktigt nervös. Jag har aldrig färgat mina bryn, någonsin, så jag visste inte vad jag hade att vänta. Men.. Hur som helst..

Jag bokade en tid på Rapide for Brows, Väla, jag lägger till en direktlänk KLICKA HÄR!

Jag valde det som kallas för Luxe Brows som innebär: Färgning, trådning, formning och styling. En behandling som tar 20 minuter. Jag är så nöjd med resultatet, dock får jag erkänna att jag blev lite chockad vid första anblicken men nu är det andra dagen och jag är så nöjd med att ha fina bryn. De känns så fräscha. Innan behandlingen så var mina ögonbryn inte symmetriska, knappt synliga och väldigt liksom.. Skevt utväxta. Inte alls nöjd. Men jag hade en tjej som hette, Donna, sjukt trevlig faktiskt och bra bemötande. Är väldigt nöjd med allting och kommer fortsätta gå till henne var 3:de/4:de vecka för att hålla min bryn så som jag har de nu. Rekommederar det starkt. 330:- 20 minuter och perfekta bryn, så värt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats