Anna Nilsson

Recept och dagens planer

Veeerkligen en godmorgon. Solen skiner, det är skönt väder, M sov till 9 utan krussiduller och vaknade med ett leende.
Fantastisk start på dagen om ni frågar mig. Jag har fått gå i omgångar och väcka min lilla familj, älskar en sådan start på dagen.
M har nyss ätit och nu ligger han och roar sig i gymmet, alltså detta gymmet är verkligen helt amazing,
för att läsa mer om det och vart du kan hitta det: tryck då här!

Imorgon har vi 5 månaders vaccin och jag är redan innan nervös i och med att han reagerade så ”dåligt” sist, så vill helst inte att det
skall bli så nu, M har ju haft en vecka här som har varit kaos och nu har han precis sedan 2 dagar blivit sig själv igen, så vill inte att vaccinet skall rubba det, men det är inte mycket att göra åt det mer än att vänta och se. Helt otroligt att han blir 5 månader imorgon, kan inte själv förstå det, han är snart 6 månader, snart kan han krypa kanske. Verkligen underbart att få följa hans utveckling, men samtidigt vill jag att han skall fortsätta vara min lilla bebis. Imorgon blir det dock fotografering på morgonen för att föreviga varje månad, sedan med tiden varje år. Tycker det kan vara en rolig ide.

Slutresultatet
Denna bilden är från när han blev 4 månader!

Hur som helst, igår hade vi bara mysdag här. Min mamma var inne på besök, för att vi inte hinner träffas kommande vecka och helg. Haha, vi träffas ju ganska ofta så för oss är detta en stor grej. Sedan åkte Mamma med mig så jag fick handlat en massa, sedan hem och börja på maten. Igår åt vi åter igen något helt fantastisk gott, frågan är om jag är duktig på att laga mat eller om jag är duktig på att finna recept?! Haha, vem vet.. Jag tänkte dock utöka den kategorin lite här på bloggen, då jag sista tiden lagar nytt recept varje dag så är det kul att kunna inspirera till andra läsare.

Så det kommer inlägg där idag, på två-tre rätter som vi ätit sista veckan här. Denna helgen har jag arbetat ganska mycket, det har varit mail och uppdateringar. Planering, ja och en massa där till. Så därför kommer jag inte att ta mycket mer tid här inne idag. Jag får hålla helg idag med M och Alexia. Vi skall ut på en långpromenad nu när vädret ändå tillåter. Så hörs vi igen imorgon.

Kram så länge,

Anna ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ullie

    Inget äter väder här mest moln så får se vad dagen har o bjuda på . Kika gärna in till mej så hittar ja tillbaka till dej kram

stats